Citește și tu care este cel mai mare defect al fiecărei zodii în parte și vezi dacă astrologii au dreptate. Dacă știi zodiile prietenilor și ale rudelor tale, sigur vei recunoaște aceste defecte mai ușor la ei. 

Cu toții avem defecte, nimeni nu e perfect, dar pentru fiecare zodie în parte există câte un defect care ne enervează cel mai mult. Iată care este cel mai mare defect al zodiilor.

Berbec

Nativii Berbeci se aprind din orice și fac din țânțar armăsar. Nu au deloc răbdare să analizeze lucrurile la rece.

Taur

La cele mai mici semne de boală, Taurul renunță la tot ce a programat în ziua respectivă, își închide telefonul, calculatorul sau televizorul și se ascunde în casă, de parcă ar fi sfârșitul lumii.

Gemeni

Le place să facă paradă de cunoștințe și comentează tot ceea ce le spui, de parcă ar știi mai bine decât tine despre ce este vorba.

Rac

Câteva ore petrecute cu un Rac și pleci mai obosit decât de la sala de forță! Se plâng tot timpul de câte ceva și au nevoie mereu de încurajări.

Cel mai mare defect al zodiilor

Leu

Pe cât sunt de ambițioși, pe atât sunt de enervanți când lucrurile nu ies așa cum vor ei. Nu mai contenesc să critice, să comenteze și să se plângă de cei care le dau planurile peste cap.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt mereu îngrijorați de tot felul de lucruri, complicând până și cele mai simple situații. Parcă nu reușesc niciodată să se relaxeze!

Balanță

Mai întâi îți spune ceea ce vrei să auzi, apoi îți demontează ideile pas cu pas și te face să îți schimbi planurile și opiniile. Nativii Balanță sunt periculoși cu diplomația lor…

Scorpion

Ori sunt prea serioși, ori nu le pasă! Niciodată nu știi ce le trece prin cap Scorpionilor, pentru că știu să disimuleze foarte bine emoțiile și reacțiile de moment.

Săgetător

Dacă nu faci așa cum vrea el, o să greșești! Cel puțin așa cred Săgetătorii care au impresia că numai ei știu ce este bine și corect.

Ce defecte sunt greu de tolerat în zodiac

Capricorn

Totul trebuie să fie bine planificat și calculat la cel mai mic bănuț, iar obsesia lui pentru reguli și limite te scoate din minți la un Capricorn.

Vărsător

Nativii Vărsători au impresia că ei le știu cel mai bine pe toate, de aceea nu contenesc să dea sfaturi și indicații cum să faci tu mai bine.

Pești

Cei născuți în Pești au momente în care fac lucrurile atât de greu, că le ia de trei ori mai mult decât celorlalți să își termine treaba.

foto: 123rf.com