Zodia Berbec

”Te admir sincer!”

Dacă ai un prieten din zodia Berbec la care ții foarte mult și pe care îl apreciezi pentru rezultatele lui, nu ezita să îi spui acest lucru. Berbecii sunt competitivi, luptători și foarte implicați în ceea ce fac, de aceea un compliment frumos le întreține stima de sine.

Zodia Taur

”Știu că mă pot baza oricând pe tine!”

Nativii Tauri sunt mândri de abilitățile și inteligența lor, ei consideră că se descurcă foarte bine singuri și le place să îi ajute și pe ceilalți. Nu ezita să recunoști că te bazezi pe experiența și sprijinul lui, dacă ai un prieten descurcăreț din zodia Taur.

Zodia Gemeni

”Niciodată nu mă plictisesc cu tine!”

Gemenii sunt activi și inventivi. Le place să se implice în tot felul de proiecte, sunt sociabili și vorbăreți. Afli o mulțime de curiozități de la ei. Dacă le spui că fiecare moment petrecut cu ei este interesant, atunci sigur le faci cel mai frumos compliment.

Zodia Rac

”Mă simt eu însămi cu tine!”

Racii fac totul pentru ca familia și prietenii lor apropiați să se simtă excelent în casa lor. Dacă îi asiguri că te simți confortabil în preajma lor și că te simți ca un membru al familiei, vor fi foarte mândri și încântați.

Zodia Leu

”Îți admir determinarea!”

Mulți nativi sunt ambițioși precum nativii Lei, dar puțini au determinarea și curajul să ducă la capăt tot ce își propun. Leii sunt printre puținii nativi din zodiac care sunt merg pe drumul ales, indiferent de obstacole, și îi inspiră pe cei din jur.

Zodia Fecioară

”Ești atât de bun să citești oamenii!”

Fecioarele speră în secret să fie perfecte, le place să facă totul cât mai bine și să fie admirate pentru munca lor. Dar și mai mult le place să analizeze oamenii, să îi citească dintr-o privire fără să se înșele. Și de obicei reușesc!

Zodia Balanță

”Tu mă faci să fiu o persoană mai bună!”

Balanțelor la place foarte mult să influențeze oamenii din jurul lor să fie mai implicați, mai generoși și mai buni. Când le mulțumești pentru acest lucru, vor fi încântate.

Zodia Scorpion

”Ai o personalitate fascinantă!”

Scorpionilor le place să creadă că sunt foarte interesanți și atrăgători, le place să păstreze tot felul de mistere și secrete despre viața lor, chiar dacă acestea nu interesează pe nimeni. Dar, dacă vrei să le gâdili puțin orgoliul, le poți spune cât de interesanți sunt!

Zodia Săgetător

”Mereu știi cum să te distrezi!”

Se știe că Săgetătorii sunt oameni de lume și preferă întotdeauna distracțiile, călătoriile și petrecerile. Cu ei te simți minunat, viața este simplă și te încurajează să fii mai relaxat și mai optimist.

Zodia Capricorn. Cel mai frumos compliment

”Întotdeauna contez pe tine când vreau un lucru bine făcut!”

Capricornii sunt conștiincioși și își fac mereu datoria. Dacă ai un coleg Capricorn, știi deja cât de serios este la serviciu și că te poți baza pe el că nu va face nicio greșeală. Din când în când este bine să îi faci un compliment frumos și să îi spui că te bazezi mereu pe el.

Zodia Vărsător

”Nu este nimeni ca tine!”

Vărsătorii vor încerca mereu să fie unici, originali și ingenioși. Vor merge împotriva curentului doar ca să demonstreze că nu mai este nimeni ca ei. Iar din atitudinea lor de frondă se nasc adesea idei bune.

Zodia Pești

”Tu știi întotdeauna să spui o vorbă bună!”

Așa sunt Peștii… foarte diplomați. Mereu știu ce și cum să spună, mai ales în situațiile delicate și tensionate. Te poți baza pe ei că vor cuceri până și cel mai încăpățânat client. Cel mai frumos compliment este să le apreciezi diplomația.