Se știe că Gemenii sau Fecioarele se numără printre cele mai delăsătoare zodii, dar când vine vorba de bărbații zodiacului, nu acestea sunt în top. Iată care sunt cei mai comozi bărbați din zodiac, iubitori de confort și relaxare. Nu muncesc niciodată pe degeaba și nu ridică un deget pentru nimeni dacă nu au ceva de câștigat!

Taurul, printre cei mai comozi bărbați ai zodiacului

Nativul Taur se află în topul bărbaților comozi, nu pentru că este leneș, ci pentru că iubește mult confortul și liniștea. Când vrea să se relaxeze nu mai mișcă un deget și trebuie lăsat să se odihnească după placul inimii. De altfel, se știe că Taurii sunt bărbați foarte muncitori și bine organizați, dar numai când au ceva de câștigat. Dacă nu se aleg cu nimic, preferă să stea degeaba și să se relaxeze la televizor.

Racul, un bărbat destul de leneș

Comoditatea bărbaților Rac are o doză mare de lene. Se știe că nu sunt ei nici prea bine organizați, nici prea buni gospodari. Dau câte o mână de ajutor prin casă, dar preferă să îi plătească pe alții să muncească pentru ei. Sunt comozi și le place mult să piardă timpul prin casă, delectându-se cu o masă bună, cu un somn lung sau cu un film.

Scorpionul, la fel de comod ca Taurul

Bărbații Scorpioni pot face multe, sunt ingenioși, gospodari și practici, dar numai când le convine lor. Dacă au chef să lenevească, nu îi mai scoți din casă toată ziua! La fel ca nativii Tauri, le place viața confortabilă și îndestulată. Dacă au tot ce le trebuie aproape, nu se străduiesc să obțină mai mult. Și nici nu muncesc peste program, dacă nu sunt răsplătiți la timp!

Leul, primul la distracție și pe locul doi la muncă

Nativii Lei se numără în mod evident printre cei mai comozi bărbați ai zodiacului, ceea ce poate fi surprinzător având în vedere că sunt ambițioși și vor multe de la viață. Dar mai degrabă s-ar distra mai întâi, decât să muncească. Nu scapă nicio petrecere, nicio întâlnire cu amicii și niciun meci. Munca e pe locul doi și nu trag la jug! Ei caută mereu o portiță de scăpare, o idee ingenioasă sau o scurtătură să muncească mai puțin, dar să obțină tot ce își doresc.

sursa foto: 123rf.com