În topul cu cei mai comozi bărbați din zodiac se bat pe primul loc Săgetătorul și Vărsătorul. Dar numai cine îi cunoaște foarte bine și trăiește alături de ei știe cât pot fi de leneși. Iată și celelalte zodii din top și care sunt marile lor defecte.

Topul leneșilor din zodiac

Numărul 1:  Săgetătorul

La prima vedere, bărbatul Săgetător pare un tip energic, căruia îi place foarte mult să se implice în diverse activități, plin de viață și mereu în mișcare. Da, îi plac distracțiile și activitățile curioase, dar munca nu. Ar face orice numai să nu muncească. La serviciu, se fofilează, acasă stă întins pe canapea. Nu este deloc nici muncitor, nici organizat și are nevoie de cineva care îl împingă mereu de la spate.

Numărul 2: Vărsătorul

Când vine vorba de muncă, bărbatul Vărsător se plânge de migrene și diverse alte dureri imaginare. Când nu are încotro, face muncă de mântuială. Dar, dacă are cine să muncească în locul lui, el nu ridică un pai. Iar dacă muncește vreodată, o face doar pentru el și interesele lui. Cu atitudinea lui zeflemitoare și nepăsătoare, face parte dintre cei mai comozi bărbați din zodiac, pe care cu greu îi înveți ceva nou, dacă ei nu vor.

Numărul 3: Taurul printre cei mai comozi bărbați

În mod surprinzător, bărbatul Taur nu este chiar atât de harnic pe cât pare. Lui îi place să muncească doar cu capul. Când vine vorba de muncă fizică, mai bine plătește pe altul să o facă în locul lui. El are idei bune, face bani din afaceri, dar muncesc și aleargă alții pentru el. Taurul stă la o cafea, stă la masă cu orele și acasă stă la televizor. Cu greu poate fi urnit să facă și el curat, să spele vase sau să lucreze prin grădină.

foto: Shutterstock