Top 3 cei mai buni soți din zodiac

Cei mai mulți bărbați din aceste zodii sunt soți foarte buni, serioși, muncitori și implicați. Te poți baza pe ei, sunt fideli și se dedică familiei. Dacă mai există mici excepții, acestea confirmă regula, după cum spune o vorbă.

Racul, întotdeauna în top printre cei mai buni soți

Nativii Raci sunt romantici, răbdători și afectuoși. Fericirea soției lor este foarte importantă, așa cum este importantă orice dorință a copiilor și orice eveniment, cât de mic, din familie. Sunt sensibili, iar acest lucru poate naște adesea tensiuni în cuplu, dar partenerele care îi cunosc foarte bine știu că sunt loiali și că fac totul pentru familia lor.

Leul, un soț pe care te poți baza

Chiar dacă au reputația că sunt egoiști, bărbații Lei se numără printre cei mai buni soți când iubesc sincer. Partenerele lor sunt răsfățate, primesc mesaje de dragoste și surprize romantice când se așteaptă mai puțin. Iar acest obicei nu dispare după primii ani de căsnicie. Femeia care știe să întrețină pasiunea unui Leu îl va avea lângă ea toată viața și se poate baza pe el în orice moment.

Capricornul, serios și amuzant

Nu este romantic precum Racul, nu este jovial precum Leul, dar soțul Capricorn oferă stabilitate, siguranță și un confort emoțional pe care orice femeie îl va aprecia. Iar cine cunoaște bine Capricornii, știe că pot fi foarte amuzanți când sunt fericiți și când sunt iubiți. Bărbații Capricorni oferă aproape totul în dragoste, sunt fideli pe viață, dar sunt și exigenți.

Top 3 cei mai nepricepuți soți

Săgetătorul, prea împrăștiat

Bărbatul Săgetător își propune mereu să fie un soț mai bun, dar nu prea reușește. Nici nu prea știe cum. Încearcă să fie mai ordonat, mai responsabil, mai afectuos, dar toate aceste obligații îl obosesc și dă bir cu fugiții când ți-e lumea mai dragă. Nu poți avea pretenția de la un Săgetător să se numere printre cei mai buni soți. Obișnuiește-te cu el așa cum e!

Bărbatul Fecioara, prea delăsător

Cine este căsătorită cu un nativ din Fecioară știe deja că este genul de bărbat de care trebuie să ai grijă toată viața. Este dedicat familiei, dar nu trebuie să îi ceri lucruri prea grele, pentru că nativul Fecioară nu va depune niciodată eforturi mai mari decât simte el că poate. Soția este cea care trebuie să se zbată și să ofere mai mult familiei.

Berbecul, prea dominant

Poate fi un soț pasional, plin de surprize și fidel multă vreme, dacă este lăsat să domine și să conducă el tot. Nu suportă ca soția sau altcineva din familie să ia decizii fără el. Dacă te lași condusă, își va pierde interesul. Dacă îl înfrunți, declanșezi o tensiune permanentă care va măcina orice afecțiune și încredere. Cum o dai, cu Berbecul tot nu e bine!

sursa foto: 123rf.com