Nativii Vărsători sunt firi independente și au nevoie de oameni care să le înțeleagă nevoia de spațiu și de aventură. Poate că nu sunt cei mai buni parteneri de cursă lungă, dar când iubesc sincer, Vărsătorii sunt de încredere pentru toată viața. Iată și care ar putea fi cei mai buni parteneri pentru zodia Vărsător, dar și ce fel de relații va avea această zodie cu celelalte.

Balanțele, o alegere fericită pentru Vărsători

Căsnicia ideală pentru un Vărsător este cu un partener din Balanţă, oricât ar părea de curioasă această asociere. Balanţa are aceeaşi natură duală ca Vărsătorul, iubeşte petrecerile şi îi place să fie răsfăţată, sarcină pe care nativul Vărsător o va îndeplini cu bucurie. Pe de altă parte, Balanța îi va oferi Vărsătorului libertatea de care are nevoie în orice relație, se va feri să îl controleze și să îl limiteze, pentru că și ea înțelege nevoia de independență.

Vărsătorii, cei mai buni parteneri pentru zodia Vărsător

O altă relaţie în care Vărsătorul ar putea fi fericit, este relaţia cu un seamăn din aceeaşi zodie. Doi Vărsători îndrăgostiți se vor înţelege perfect unul pe celălalt şi îşi vor accepta toate capriciile. Amândoi vor merge pe același drum, chiar dacă vor avea și ocolișuri, pentru că amândoi se susțin unul pe celălalt și vor avea aceeași destinație: ineditul, aventura, cunoașterea. În plus, pasiunea dintre ei va fi mereu la cote înalte.

Relaţia cu celelalte zodii

Vărsător – Berbec

Nici unul din ei nu va accepta să îşi dezvăluie secretele. Vărsătorul are tendinţa să acapareze toată atenţia şi să domine, ceea ce nu va fi pe placul Berbecului.

Vărsător – Taur

Sunt temperamente total diferite. Vărsătorul nu se va ocupa niciodată de casă sau de copii, aşa cum şi-ar dori Taurul. Relaţia lor se poate încheia dramatic.

Vărsător – Gemeni

Aparent, se pot înţelege de minune. Amândoi au o viaţă socială bogată şi respectă nevoia de libertate a celuilalt. Dar, la cea mai mică urmă de îndoială, iubirea lor se poate risipi.

Vărsător – Rac

Nativul Rac este prea sensibil şi retras pentru un partener din Vărsător. Cel din urmă nu se poate adapta la stilul de viaţă casnic, tradiţional şi conservator al Racului.

Vărsător – Leu

Fiecare din cei doi încearcă să domine într-o relaţie de iubire. Dacă ajung să facă un compromis în privinţa libertăţii şi să se respecte reciproc, au şanse să fie fericiţi.

Vărsător – Fecioară

Fecioara are nevoie de protecţie, de siguranţă financiară şi de ordine. Vărsătorul nu se pricepe deloc să îi ofere aceste lucruri, ceea ce va declanşa numeroase dispute între ei.

Vărsător – Scorpion

Din punct de vedere spiritual, este dificil să se înţeleagă. Relaţia lor poate totuşi, funcţiona, dacă au grijă să nu îl facă pe celălalt să sufere.

Vărsător – Săgetător

Există o mare atracţie între cele două semne, mai ales de natură fizică. Pot trăi în concubinaj ani întregi, fără ca nici unul să ia hotărârea de a se căsători, deoarece le este teamă de responsabilităţi.

Vărsător – Capricorn

O astfel de relaţie va fi dominată de tensiune, nefericire, îngrijorare. Capricornul se va simţi neglijat, înşelat, dat la o parte din viaţa atât de complexă a Vărsătorului.

Vărsător – Peşti

Depinde foarte mult de răbdarea lor şi de prietenia care se naşte între ei, ca o relaţie de iubire să reziste în timp. Dacă nu au încredere unul în celălalt, pot fi doar simpli amici.

Citește și despre zodia Vărsător, în dragoste și în familie!

foto: 123rf.com