Bărbatul din zodia Berbec

Face totul să obțină ceea ce vrea, iar dacă simte că trebuie să renunțe la burlăcie și să își întemeieze o familie, va merge până în pânzele albe să își găsească soția perfectă. Vei fi surprinsă cât de dedicat și afectuos va fi cu cei mici, mai ales dacă se căsătorește la a doua tinerețe, după ce  a gustat tot felul de aventuri. De la o vârstă, familia devine locul stabil de care are nevoie și sprijinul lui.

Bărbatul din zodia Taur

Fie se căsătorește devreme, fie niciodată. Taurul este un încăpățînat și un orgolios. Dacă nu găsește iubita ideală în primi ani ai tinereții, pierde prea mult timp căutând-o mai târziu, când pretențiile lui cresc. Dar, dacă se căsătorește, va face tot posibilul ca familia lui să fie fericită și va pune accentul pe confortul material, astfel încât nici soției, nici copiilor să nu le lipsească nimic. Este un bărbat plin de surprize, dar numai dacă iubește cu adevărat.

Bărbatul din zodia Gemeni

Nativul din Gemeni este creativ și dinamic, trece de la o activitate la alta și de la o iubire la alta cu ușurință. Se hotărăște târziu să se însoare și numai dacă este convins că partenera lui îi acceptă toate defectele și îl iubește la nebunie. Cu toate acestea, preferă să amâne momentul cât mai mult, pentru că întemeierea unei familii și conceperea unui copil nu reprezintă niciodată o prioritate pentru el.

Bărbatul din zodia Rac

Se spune despre nativul acestei zodii că este foarte atașat de familie și de cămin, dar trebuie să știi că Racul are o doză de egoism care poate deveni o problem în relația de cuplu. Racul se ocupă în primul rând de confortul său și apoi se gândește și la ceilalți. Dacă se căsătorește de tânăr, va învăța alături de soție să pună preț pe valorile căsniciei și să aprecieze ceea ce i se oferă.

Bărbatul din zodia Leu

Fermecător, pasional și comunicativ, nativul Leu pare sensibil și dedicat relației de cuplu. Cu toate acestea, el are nevoie de variație, de lucruri noi și de activități care să îl țină mereu ocupat, dar în compania persoanei iubite. Dacă se plictisește alături de ea, este primul semn că relația sau căsnicia lor nu mai are niciun viitor. Poate fi un soț solicitant și incomod, dar și un iubit versatil.

Bărbatul din zodia Fecioară

Ordonat, tipicar, organizat, bărbatul Fecioară va impune de la bun început tot felul de reguli în viața casnică. Dacă ești o femeie răbdătoare, poate fi un soț de încredere, care se va îngriji de familie, dacă nu este interesat prea mult de cariera lui. Nativii Fecioară care depun eforturi mari să avanseze în plan profesional își dedică majoritatea timpului proiectelor lor și mai puțin familiei.

Bărbatul din zodia Balanței

Atâta vreme cât nu i se cere să facă prea multe prin casă, să facă lecțiile cu cei mici sau să meargă la cumpărături, nativul Balanță poate fi un soț acceptabil. Dar grijile cotidiene legate de familie, prioritățile tale și ale copiilor nu vor fi niciodată prioritățile lui. El își construiește un univers cât mai echilibrat, cu diverse activități relaxante și eventual un hobby la care nu ar renunța nici în ruptul capului.

Bărbatul din zodia Scorpion

Își caută multă vreme partenera potrivită, așteaptă cu răbdare momentul ideal pentru căsnicie și se dedică trup și suflet familiei. Scorpionul știe întotdeauna ce vrea, iar dacă este fericit în căsnicie va face tot posibilul ca și familia lui să fie fericită. Este capabil de sacrificii și de o dragoste profundă, dar poate fi extrem de gelos, dacă nu mai este în centrul atenției.

Bărbatul din zodia Săgetător

Viața de familie este mai degrabă o povară, decât o bucurie pentru Săgetător. Dacă își iubește foarte mult soția, îndură toate obligațiile cu stoicism, dar nevoia lui de independență va ieși adesea la iveală. Nativul Săgetător nu suportă să fie constrâns de programul copiilor, de necesitățile casei sau de regulile impuse de soție. El vrea dragoste, dar și libertate totodată.

Bărbatul din zodia Capricorn

Viața de acasă este foarte importantă pentru un Capricorn, iar familia este motiv de mândrie. Va încerca să își caute o soție cu un statut social foarte bun și cu o situație materială stabilă. O femeie interesată de carieră îl va atrage mai mult, decât o femeie care știe să îl distreze. Odată căsătorit, totul trebuie să fie în ordine în jurul lui, de la copii, până la cosmeticele soției.

Bărbatul din zodia Vărsător

Întemeierea unei familii este un plan depărtat pentru tinerii Vărsători. Nativul acestei zodii se gândește să se așeze la casa lui cât mai târziu, eventual după ce a gustat din toate plăcerile vieții. Iar, dacă se îndrăgostește de cineva, caută o iubită la fel ca el: independentă, amatoare de distracții și călătorii, care să nu îi îndrădească nevoia de libertate. El are nevoie în continuare de tot felul de aventuri.

Bărbatul din zodia Pești

Nativul Pești știe cum să impresioneze femeia iubită. Este intuitive, sensibil, romantic, știe să comunice pe înțelesul unei femei, dar știe și cum să îi exploateze punctele sensibile. Se poate spune că este un cuceritor, dar fără emfaza nativului Leu. Este dispus să se căsătorească imediat ce a găsit partenera potrivită, este fericit când are o familie, dar are nevoie de multă iubire.

sursa foto: 123rf.com