Cea mai norocoasă zi pentru Berbeci

27 iulie – este ziua în care Venus intră în zodia Leului și va avea o influență foarte bună și asupra zodiei tale. De acum încolo, în lunile iulie și august te poți concentra pe carieră. La serviciu, dacă nu ești mulțumită de ceea ce faci și de ceea ce ți se oferă, ar fi bine să îți analizezi perspectivele. Sunt șanse mari ca, în august, să ți se ofere o funcție de conducere sau un post unde te vei ocupa de proiecte deosebite.

Ziua norocoasă a Taurilor

21 august – Venus, astrul protector al zodiei tale, va intra în Fecioară, un semn astral benefic pentru tine. Profită de ultima decadă a lunii august să te ocupi de problemele de sănătate care persistă în familie, să te odihnești, să te relaxezi și să stai cu familie. Poate fi și un moment  potrivit să pui capăt planurilor costisitoare și scumpe și să găsești resurse noi.

O zi fericită pentru Gemeni

3 iunie – va fi Lună nouă în Gemeni și un moment prielnic să îți consolidezi poziția la locul de muncă sau să începi să faci economii cu primii bani pe care îi primești în luna iunie. După această Lună nouă, începe o perioadă mai relaxată, în care te poți ocupa și de activități mai plăcute, un hobby sau cursuri de dans. Găsește ceva care să îți coloreze viața.

Când au mult noroc Racii!

3 iulie: este data la care Venus intră în zodia ta, după o eclipsă totală de Soare, care este favorabilă Racilor. Va fi un moment deosebit, care poate marca o perioadă de prosperitate, cu vești bune și mai ales cu o atmosferă mult mai senină în relația de dragoste. Totodată, datorită lui Venus, este o perioadă bună pentru achiziții importante pentru familie.

Cea mai norocoasă zi pentru Lei

26 iunie: Mercur va intra în zodia Leului și va rămâne aici, cu o scurtă perioadă de retrogradare, până la sfârșitul lunii august. Aproape toată vara va avea o influență deosebită asupra ta și poate va marca o perioadă mai bună din punct de vedere financiar în ultimele zile de iulie și în luna august. În ultima decadă din iulie, din cauza lui Mercur retrograd, amână drumurile lungi.

Fecioarele și ziua lor norocoasă din această vară

21 august: este data la care Venus ajunge în Fecioară și îți oferă câteva surprize deosebite și fericite. Nimic nu se compară cu ceea ce poate să îți aducă Venus, mai ales ca ea va fi generoasă nu doar cu dragostea, ci și cu beneficiile materiale, bonusuri sau moșteniri. Venus în Fecioară amplifică și sentimentul de siguranță, stabilitate și încredere.

Balanțele au o zi norocoasă în iulie

16 iulie: eclipsa și Luna plină din Capricorn din această zi vor avea o influență puternică asupra zodiei tale în următoarea decadă, astfel că, până la sfârșitul lunii iulie, vei fi sub tensiune din cauza unor evenimente neprevăzute. Profită de orice avantaj pe care crezi că ți-l vor aduce aceste evenimente, pentru că vor fi câteva șanse care apar destul de rar în viață și poți avea un noroc deosebit.

Scorpionul și cea mai norocoasă zi din vara asta

19 iulie: Mercur retrograd intră în zodia Racului și te poți ocupa pe îndelete de planurile tale personale, deoarece vei avea câteva realizări cu care te vei mândri. Poate fi un moment bun pentru afirmare și chiar este indicat să faci schimbările majore de care ai nevoie, să îți cauți un alt loc de muncă sau să începi un curs de recalificare.

Ziua cu cele mai mari șanse pentru Săgetători

18 august: Marte intră în Fecioară și poate amplifica problemele de familie pentru zodia ta. Dar optimismul tău susţine toată familia și vei reuși să rezolvi repede orice situație încordată. În plus, în plan personal, Marte te va ajuta să te ocupi de bunăstarea ta și a familiei și îți poate aduce o șansă să câștigi mai bine în ultima lună de vară.

Când le merge bine Capricornilor!

16 iulie: va fi eclipsă de Lună plină în Capricorn, într-o perioadă în care și Jupiter și Mercur sunt în mers retrograd, dar cu atât mai mult eclipsa poate avea influențe puternice. Asupra zodiei tale ea aduce un suflu nou, vei găsi energia să o iei de la capăt cu proiectele mai grele sau să lucrezi peste program pentru a strânge bani. Poți realiza multe lucruri din tot ceea ce îți propui după data de 16 iulie și vei fi optimistă!

O zi specială pentru zodia Vărsător

15 august: va fi Lună plină în zodia ta la această dată, ceea ce are o influență și asupra sănătății, dar și asupra iubirii și a relațiilor personale. În primul rând, trebuie să fii precaută cu orice problemă de sănătate și să nu o neglijezi, chiar dacă pare minoră. Dar cea mai frumoasă influențp a Lunii pline se va resimți în dragoste și îți va aduce mai multe dovezi de iubire și nopți romantice.

Cea mai norocoasă zi pentru zodia Pești

2 iulie: va fi Lună nouă în Rac și eclipsă de Soare, iar a doua zi Venus va intra în Rac. Începutul lunii iulie este excelent pentru zodia ta, cu vești bune, cu un început de drum la care nici nu te gândeai, care care te poate duce mult mai departe decât anticipezi. Iar Venus din Rac va amplifica și șansele la dragoste.