Este simplu să afli care este Ascendentul tău. Tot ce ai de făcut este să cauți pagini de internet unde ți se oferă calculul gratuit al astrogramei. Trebuie să știi data nașterii cu exactitate și mai ales ora, deoarece Ascendentul este calculat în funcție de ora și minutul în care te-ai născut.

După ce ai aflat Ascendentul tău, în ce zodie se află, citește mai jos care este cea mai mare putere pe care o primești. Uneori, este bine să ții cont de sfaturile astrelor și să ai încredere în darurile pe care le primești la naștere, să profiți de ele, să le aduci în prim plan și să le folosești când este necesar în viață.

Ascendentul în zodia Berbecului

Cea mai mare putere pe care ți-o oferă Ascendentul în zodia Berbecului este pasiunea pentru adevăr. Nativii cu Ascendentul în Berbec nu suportă minciuna, înșelăciunile, oamenii fățarnici și trădătorii. Ei vor pune întotdeauna accentul pe adevăr și vor fi apreciați.

Ascendentul în zodia Taurului

Dacă Ascendentul tău este în zodia Taurului, cea mai mare putere pe care ți-o conferă este stabilitatea. Datorită acestui Ascendent, ești o persoană foarte stabilă, realistă, sigură pe ea și puternică.

Ascendentul în zodia Gemeni

Dacă Gemenii era zodia aflată la răsărit în momentul nașterii tale, ai moștenit de la ea o mare putere: comunicarea. Datorită Ascendentului în Gemeni, ai puterea să comunici deschis cu oamenii, să îi influențezi spre bine, să negociezi și să câștigi prin puterea cuvintelor.

Ascendentul în zodia Racului

Cea mai mare putere pe care o poți moșteni de la Ascendentul din zodia Racului este intuiția. Ai marea capacitate de a presimți ceea ce este rău, dăunător și periculos înainte să primești vreo dovadă în acest sens și reușești să te ferești de oamenii care îți fac rău.

Ascendentul tău în zodia Leului

Dacă ai Ascendentul în Leu, cea mai mare putere a ta este generozitatea. Puțină lume știe că persoanele cu acest ascendent sunt deosebit de generoase, afectuoase și sensibile. Zodia Leului este o zodie generoasă, tocmai pentru că este o zodie puternică.  

Ascendentul în zodia Fecioarei

Cea mai mare putere a ta, dacă Ascendentul tău este în Fecioară, ține de modestie și cunoașterea propriilor valori. Ești inteligent și vei avea mult succes în viață, știi cum să profiți de orice ocazie bună, dar ești suficient de modest să nu faci paradă din succesele tale.

Ascendentul în zodia Balanței

Dacă ai Ascendentul în Balanță, cea mai mare putere a ta este răbdarea. Puțină lume își dă seama cât de mult câștigi în viață atunci când ai răbdare. Iar tu ești înzestrat din plin cu această calitate și știi cum să o folosești în situațiile cele mai potrivite.

Ascendentul în zodia Scorpionului

Dacă te-ai născut sub semnul Ascendentului din Scorpion, atunci mizează pe determinare, deoarece aceasta este cea mai mare putere a ta. Ești un om dintr-o bucată, nimeni și nimic nu te clintește când ești hotărât să realizezi ceva.

Ascendentul în zodia Săgetătorului

Schimbarea este cea mai mare putere a ta, dacă ai Ascendentul în Săgetător. Oricât de schimbătoare ar fi viața, oricât de multe provocări îți pune în față, tu ești pregătit și le depășești pe parcurs, chiar dacă iei și decizii neinspirate. Te acomodezi cu toate!

Ascendentul în zodia Capricornului

Dacă Ascendentul tău este în semnul de Pământ al Capricornului, atunci cea mai mare calitate a ta este prudența. Întotdeauna vei fi mult mai prudent decât alții, atunci când lucrurile se schimbă rapid în jurul tău și vei căuta întotdeauna calea cea mai sigură.

Ascendentul în zodia Vărsătorului

Ascendentul în Vărsător înseamnă în primul rând viziune. Cea mai mare putere a ta este capacitatea de a prevedea și calcula ceea ce va veni, viitorul apropiat, deciziile celor din jur, oportunitățile. Ai o inteligență peste medie și poți profita de capacitatea ta de prevedea viitorul pe baza argumentelor și evenimentelor reale.

Ascendentul în zodia Peștilor

Dacă Ascendentul tău este în Pești, cea mai mare calitate a ta este puterea de a nu judeca pe nimeni. Ai forța de a accepta lucrurile și oamenii așa cum sunt, te abții să judeci și atragi întotdeauna oamenii buni, care te apreciază pentru sufletul și pentru înțelepciunea ta.