Află care este cea mai frumoasă lună pentru tine în 2018, în funcție de zodia în care te-ai născut. În această perioadă, vei avea cele mai mari șanse, astrele vor fi de partea ta dacă treci prin încercări grele, iar dragostea îți va oferi momente de neuitat.

Cea mai frumoasă lună pentru zodia Berbec

De cele mai multe ori, astrele sunt favorabile zodiei Berbecului în luna martie, iar în anul 2018 nu se dezic de acest obicei. Iar cea mai norocoasă perioadă va fi prima jumătate a lunii martie, când Mercur și Venus vor intra concomitent în casa Berbecului pe data de 6. Va urma o perioadă propice de câteva săptămâni în care nativii Berbeci pot face alegeri inspirate, își pot găsi un loc de muncă sau pot face mici afaceri foarte profitabile.

Taurul și luna lui norocoasă

Luna mai este luna în care Taurii se pot considera norocoși. Va fi luna în care vor ajunge mai ușor la visurile lor, vor găsi resurse noi pentru dorințele lor intime și se vor bucura de prima vacanță a anului, cu multe întâlniri romantice. Luna mai poate fi chiar luna de miere pentru nativii Tauri care se decid să se căsătorească mai repede decât se așteptau cei din jur. Sau poate fi luna în care vor încerca să lucreze într-un domeniu nou, în care pot face mai târziu o carieră promițătoare.

Când cu noroc cu adevărat Gemenii

Începutul verii și anume luna iunie reprezintă cea mai bună perioadă a zodiei Gemeni îm anul 2018. Este vremea în care astrele țin cu Gemenii, Luna nouă protejează această zodie și toate proiectele, ambițiile și speranțele pe care le au nativii ei. Pe de altă parte, Mercur se află în zodia lui de domiciliu, în luna iunie, un semn pozitiv pentru Gemeni care vor avea șansa să își îmbunătățească traiul și să își consolideze situația materială. Pe de altă parte, va fi și cea mai bună perioadă pentru călătorii.

Cea mai frumoasă lună pentru Raci

Datorită lui Venus, luna mai este cea mai norocoasă pentru zodia Racului. Nativii zodiei vor mai avea zile bune și în ianuarie sau în iunie, dar în luna mai, Venus le poate împlini cele mai importante dorințe. În conjunctura astrală a perioadei respective, Venus va favoriza viața socială, prieteniile, amicițiile și relațiile profesionale. Racii pot profita de această conjunctură pentru a căuta un alt loc de muncă prin intermediul prietenilor. Pe de altă parte, Venus le va aduce mai multă dragoste și îi va copleși cu daruri romantice pe nativii singuri, care nu mai credeau în iubire.

Leul și perioada lui cu noroc

Zodia Leului ca fi vizitată de Venus, astrul iubirii, al norocului și al câștigurilor, în luna iunie, astfel că începutul sezonului cald va fi cea mai bună perioadă pentru această zodie. Totul le va merge din plin Leilor în iunie. Trebuie doar să fie perseverenți, să fie ambițioși și să încerce să obțină mai mult de la viață, pentru că au șanse mari să reușească să ducă la bun sfârșit unul dintre planurile dificile și costisitoare. Pe de altă parte, Venus va fi generoasă și în dragoste, oferindu-le Leilor de orice vârstă clipe minunate în cuplu.

Norocul poate să apară în carieră pentru nativii din Balanță

Norocul poate să apară în carieră pentru nativii din Balanță

Feciorele, mai norocoase toamna

Prima lună de toamnă, blândă, caldă, cu recolte bogate este luna cea mai propice pentru nativii Fecioare. În această lună îl au de partea lor pe Mercur, care este astrul guvernator al zodiei lor și care aduce mereu ceva bun când traversează Fecioara. În toamna lui 2018, Mercur va fi mai generos cu banii, dar mai ales cu șansele în muncă. Fecioarele care sunt nemulțumite de ceea ce fac în prezent, de condițiile de lucru și de salariu, au cele mai mari șanse să îndrepte situația anul viitor.

Când au noroc Balanțele în 2018

Balanțele trebuie să se bucure din plin de vară și să își programeze concediile, petrecerile și călătoriile în luna august. Ultima parte a sezonului cald, când Venus va fi în zodia lor, va fi cea mai frumoasă perioadă a anului, iar speranțele și visurile lor se vor împlini mai ușor. Chiar și planurile costisitoare vor fi ușor de pus în practică, în luna august, mai ales dacă Balanțele au reușit să adune bani de-a lungul primăverii, așa cum le sfătuiește Mercur. Pe de altă parte, eclipsa de Soare le va ajuta să își consolideze poziția în carieră, tot în august.

Scorpionii vor atrage norocul vara

Iulie, miezul de foc al verii, este pe placul Scorpionilor care pot profita de o conjunctură astrală deosebită. După câteva săptămâni lungi de retrogradare, Jupiter revine la mersul direct în această zodie pe data de 10 iulie și universul lor se schimbă. Încep să aibă noroc în tot ceea ce fac, călătoresc mai des decât anul trecut, mai ales dacă au rude în străinătate și au șansa să fie implicați în proiecte mai interesante la serviciu. Perspectiva se schimbă și pot găsi și alte surse de venituri la care nici nu se așteptau în anii anteriori.

Cea mai frumoasă perioadă pentru Săgetători

Pe când altora le merge mai greu în noiembrie, Săgetătorii se bucură de o perioadă fastă și recuperează tot ce au pierdut. Este luna lor de grație, în care norocul și dragostea se împletesc într-o atmosferă liniștită. În această perioadă nativii zodiei pot descoperi că vor deveni părinți sau bunici, pot descoperi activități noi și surse de câștig pentru întreaga familie. Chiar dacă nu sunt ei prevăzători și economi, în noiembrie și decembrie astrele vor avea grijă de bugetul lor și îi vor ajuta să facă investiții pe termen lung.

Capricornii, mai optimiști la începutul anului

Mercur și Luna nouă vor fi alături de Capricorni chiar din prima lună a anului și le va merge de minune până în luna aprilie, când Saturn va fi retrograd în zodia lor. În primul trimestru al noului an, Capricornii trebuie să încerce de toate, să ceară mai mult de la ei înșiși pentru că vor avea norocul de partea lor. Nimic nu le va sta în cale, chiar dacă au planuri mai simple sau proiecte mai ambițioase. Septembrie va fi iar o perioadă bună, datorită lui Saturn, dar cele mai multe ocazii bune vor fi în ianuarie.

Vărsătorul profită de energia astrelor la sfârșit de iarnă

Începutul noului an le dă Vărsătorilor energie, îi scoate din programul lor monoton și le aduce evenimente noi care îi mobilizează. Ianuarie este o lună excelentă pentru relații, întâlniri și realizări profesionale, datorită lui Marte. Dar cea mai norocoasă perioadă va sosi în februarie, datorită Eclipsei de Soare din 15 februarie, care se realizează la Luna nouă din Vărsător. Acum se deschid noi perspective, iar dacă nativii zodiei nu pot profita de ele, pot merge în pierdere tot anul. Indiferent de situație și ocazie, nimic nu trebuie refuzat, ocolit sau pierdut.

Cea mai frumoasă lună pentru Pești în 2018

Cu Marte și Neptun de partea lor, Peștii o vor duce de minune în anul 2018, în noiembrie. Până atunci vor mai fi perioade norocoase și șanse frumoase, dar noiembrie este luna care le încununează toate eforturile. La mijlocul lunii noiembrie, Marte intră în Pești și grăbește realizarea unor dorințe pentru care nativii zodiei au muncit mult. Cei mai norocoși vor primi totodată și câștiguri mai bune, împreună cu noi oferte de muncă sau  proiecte mai atractive la serviciu. Iar familiștii se vor bucura de venirea pe lume a unui bebeluș.

sursa foto: 123rf.com