Va fi o vară așa cum nu se aștepta nimeni și mulți dintre noi vom trece prin momente de cumpănă. Începutul sezonului cald este destul de tensionat din cauza unor astre mari și puternice care se află în mers retrograd. Iar eclipsele verii, din luna iunie și iulie, este posibil să complice lucrurile.

Ce ne arată astrele retrograde în următoarele trei luni

În primul rând, trebuie să ținem cont de Venus retrograd în Gemeni, care va reveni la mersul ei direct pe 25 iunie. Este urmată de Jupiter, retrograd în Capricorn până la jumătatea lunii septembrie, și de Mercur retrograd în Rac timp de aproape o lună, din 18 iunie, până pe 12 iulie.

La acestea se adaugă și retrogradările lui Neptun și Saturn care vor umbri aproape tot sezonul cald și vor ridica mai multe piedici în calea zodiilor.

Cu un asemenea tablou în nuanțe gri, trebuie să ne așteptăm la tot felul de provocări și chiar la probleme de sănătate, accentuate de Venus retrograd la începutul verii.

Nici eclipsa de Soare din zodia Racului, din 21 iunie, nu este un semn prea bun pentru sănătate, de aceea este nevoie de o atenție sporită și de mai multă grijă pentru viața și bunăstarea noastră.

Eclipsele verii. Cum vor afecta zodiile

Eclipsa de Lună plină din Săgetător – 5 iunie

Cele mai afectate zodii vor fi Berbec, Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

Această eclipsă de Lună va afecta în mod special relațiile profesionale și sociale, contractele, negocierile și înțelegerile în diverse domenii. Unii nativi, în mod special cei din zodiile cele mai afectate pot avea probleme cu locul de muncă și își pot pierde jobul. Este nevoie de prudență și de multă ambiție.

Eclipsă de Soare și Luna nouă în Rac – 21 iunie

Zodiile cele mai afectate: Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn, Pești

Principalele domenii asupra cărora va avea influențe negative această eclipsă sunt sănătatea, călătoriile, comerțul, turismul, viața de cuplu, viața intimă

Trebuie să urmărim cu mare atenție evoluția epidemiei de coronavirus în țară și să ne ferim de călătorii în preajma acestei eclipse. Este indicat să așteptăm aproximativ 10 zile după această eclipsă pentru a solicita un concediu și pentru a pleca într-o vacanță fără griji.

Din cauza eclipsei, este posibil ca începutul lunii iunie să fie o perioadă dificilă pentru nativii cei mai afectați și mai ales pentru cei care au deja probleme de sănătate.

Eclipsă de Luna plină în Capricorn – 5 iulie

Zodiile cele mai afectate: Taur, Fecioară, Capricorn

Va fi o eclipsă cu efecte puternice asupra carierei, afacerilor, mai ales asupra celor liber profesioniști, dar și asupra câștigurilor. Cu toții trebuie să fim atenți cum ne cheltuim banii și dacă primim pentru ei ceva de valoare.

Pentru zodiile cele mai afectate poate fi un moment important în carieră și poate fi un imbold să facă o schimbare. Cine are nevoie de un job nou, după această eclipsă poate fi ajutat de astre să găsească un loc de muncă în care beneficiile se văd imediat.

foto: Shutterstock