Patru zodii vor fi surprinse de eclipsa de Soare din 4 decembrie. Vin zile cu evenimente mari pentru ele, vin schimbări benefice, se bucură de apreciere și de bani, de câștiguri sau daruri nesperate.

Zodia Leu, favorizată de eclipsa de Soare din 4 decembrie

Nativii Lei vor avea câteva zile extraordinare. Așteaptă vești și cu siguranță vor veni vești bune, mai ales dacă trebuie să primească bani și dacă trebuie să primească un bonus pe ultimele luni de muncă. Și afacerile Leilor vor fi favorizate de astre în perioada eclipsei. Cine vinde sau cumpără ceva în următoarele 5 – 6 zile, va face o afacere bună, mai ales dacă este vorba despre mașini și electrocasnice.

Zodia Scorpion

Primele zile din luna decembrie vor fi zile excelente pentru Scorpioni. Vor fi ajutați să își împlinească anumite dorințe, vor primi vizitele rudelor și vor fi mai fericiți în relația de dragoste. Se vor petrece mici schimbări care vor aduce mai multe bucurii în relația de cuplu și în familie. Chiar dacă nu vor veni mai mulți bani, Scorpionii se vor bucura de dragoste, de pasiune, de mici cadouri din partea celor dragi și mai ales de sănătate.

Zodia Săgetător

Eclipsa de Soare afectează puternic nativii Săgetători și îi provoacă să schimbe câteva lucruri în viața lor pe care, în mod normal, nici nu se gândeau să le schimbe. Dar schimbarea înseamnă îmbunătățire și Săgetătorii se vor bucura de zile dinamice, cu beneficii mai mari. La serviciu, primesc vești bune și este posibil să semneze un contract cu mai mulți bani. Iar partenerii de viață le oferă noi motive de bucurie și vor avea câteva zile pline de pasiune în acest weekend.  

Zodia Pești

Se anunță zile benefice pentru nativii Pești care găsesc acum energia și fondurile necesare să pună pe roate anumite proiecte legate de casă. Cei mai norocoși își cumpără o locuință, iar cei care au nevoie de lucruri noi în casă fac achiziții bune, pe care le vor păstra ani de zile. Eclipsa de Soare aduce multă energie, aduce dragoste și bucurii în familie și mai ales o poftă de viață care se vede mai rar la Pești. În câteva zile vor învăța să se bucure de toate lucrurile mărunte și frumoase și vor primi daruri deosebite de Moș Nicolae.