Cea mai statornică zodie din tot zodiacul

Taurii, Fecioarele și Capricornii sunt, în general, zodii familiste, tradiționaliste și foarte stabile în căsnicie. Dar, dintre cele trei zodii, Capricornul este cel care bate recordul la longevitate în dragoste. Nativii Capricorni nu divorțează niciodată, iar, dacă sunt obligați să facă acest pas, o fac mai mult din mândrie, dar inima lor rămâne tot lângă omul iubit. Un Capricorn nu se implică într-o relație decât dacă știe că va dura pentru totdeauna.

Zodia care nu divorțează, orice ar fi

Aceasta ar fi Balanța. Nativii din Balanță reușesc să aibă relații lungi deoarece, pentru ei, nu contează doar pasiunea și distracția, ci și prietenia și încrederea. Ei știu să prețuiască fidelitatea partenerilor lor și să răspundă cu aceeași monedă. Balanța nu divorțează niciodată, decât dacă este părăsită și nu mai există nicio șansă de împăcare.

Și Scorpionii pot fi fideli pe viață!

Se crede că recordul cu cele mai lungi și stabile căsnicii îl dețin Scorpionii. Ba chiar sunt considerați cei mai fideli parteneri din tot zodiacul, deși sunt dificili, ascunși și secretoși. Sunt atrăgători și carismatici, își găsesc greu perechea potrivită, dar când o fac, se angajează pe viață să fie alături de ea și să îi ofere totul. Cu siguranță se numără printre zodiile cele mai stabile în căsnicie.