Zodia Berbec

Apar schimbări semnificative pentru nativii Berbeci în luna îndrăgostiților. În mod sigur Berbecul este una dintre zodiile favorizate de dragoste și mulți nativci vor avea ocazia să cunoască un partener nou de viață. Va fi o persoană care le va atrage imediat atenția și care va intra în viața lor într-un moment de cotitură.

Zodia Taur

Datorită lui Venus, Taurii au o perioadă excelentă, cu multe succese în luna februarie. Dragostea va fi și ea în prim plan și se vor bucura de afecțiunea deosebită a persoanelor care au fost mereu lângă ei. Taurii singuri au cele mai mari șanse să își găsească jumătatea în luna îndrăgostiților.

Zodii favorizate de dragoste

Zodia Leu

Nativii Lei trebuie să călătorească, în februarie, chiar dacă nu aveau asemenea planuri. Astrele îi sfătuiesc să găsească un motiv să plece câteva zile de acasă, să aleagă o destinație nouă și să uite de stresul cotidian. Numai așa vor reuși să retrăiască pasiunea de la începutul relației și să își recucerească partenerii.

Zodia Fecioară

Pentru acești nativi, luna îndrăgostiților înseamnă noi parteneriate, și în viața socială, și în viața intimă. Căsătoriți sau nu, nativii Fecioare vor simți nevoia să ceară mai multă dragoste și să caute o aventură care să le dezmorțească inimile.

Zodia Scorpion

Spre deosebire de alte perioade ale anului, când Scorpionii sunt dinamici și călători, în februarie vor fi tentați să stea mai mult la căldura căminului. Vor gusta din nou din bucuriile simple ale iubirii conjugale și se vor ocupa de surprize noi pentru persoanele pe care le iubesc.

Citește și horoscopul lunii februarie, realizat de Medeea!

Vezi şi 10 locuri unde să îți ceri iubita de soție!