Gemenii, probleme de siguranță

Super Luna din 19 februarie poate aduce un sentiment de insecuritate pentru nativii Gemeni. Mulți dintre ei pot avea probleme legate de siguranța casei, mai ales dacă locuiesc în chirie. Dar, poate, pentru unii dintre ei este momentul cel mai bun să schimbe locuința, chiar dacă nu pare. Pe de altă parte, Gemenii mai pot avea sentimente de nesiguranță din cauza unor persoane care bârfesc și care nu îi apreciază. Este o perioadă bună să le descopere și să le îndepărteze din viața lor!

Fecioarele, printre cele mai afectate de Super Luna din 19 februarie

Nativele din zodia Fecioarei pot avea probleme în dragoste. Cele care vor fi prea pretențioase, își vor alunga partenerii. Poate că ar fi bine să se abțină să mai fie prea cârcotașe și să încerce să fie mai romantice, mai răbdătoare și mai generoase. Pe de altă parte, Super Luna din 19 februarie este un bun moment să facă schimbări majore legate de coafură, de garderobă, de stilul lor de viață, să se simtă mai frumoase, mai pline de energie și mai atrăgătoare.

Săgetătorii au nevoie de timp pentru ei

Multă tensiune aduce această lună plină din 19 februarie și mai ales multe griji, probleme și provocări legate de serviciu. Poate că este timpul pentru nativii Săgetători să ia o pauză, să solicite câteva zile libere sau să se retragă din proiectele dificile. O vreme, câteva zile, ar fi bine să se ocupe doar de ei, să se relaxeze activ prin activitățile lor preferate. Pentru nativii Săgetători, o călătorie este cea mai bună alegere.

Peștii, Luna plină și sentimentele confuze

Nu este chiar o noutate pentru Pești să treacă prin perioade confuze. Dar luna plină din 19 februarie accentuează sentimentele de confuzie și nesiguranță în relația de dragoste. Nativii Pești care abia au început o nouă relație vor sta mult în cumpănă dacă merită să continue sau nu. Cei care sunt căsătoriți sau au relații de durată, vor fi mai degrabă confuzi asupra viitorului, pentru că ceea ce le oferă partenerii lor nu mai este de ajuns. Ei trebuie să își facă o nouă listă de priorități și să se gândească la noi proiecte de cuplu care să le aducă mai multe beneficii.

foto: 123rf.com