Gemenii au nevoie de mai multă mișcare

Nativii acestei zodii se simt lipsiți de energie la mijlocul primăverii, mai ales dacă au o viață monotonă și sedentară. Ei pot suferi mai des de dureri de cap și de amețeli, din cauza tensiunii arteriale, iar cea mai bună recomandare este mișcarea.

Firile sportive trebuie să se întoarcă la activitățile în aer liber, iar cei care nu sunt pasionați de sport au nevoie de plimbări în pas dinamic prin parcuri sau pe la munte. Mișcarea va aluna astenia și depresia de care mulți Gemeni suferă în această perioadă.

Fecioarele, mai sensibile în aprilie decât iarna

Frigul nu le place deloc nativilor Fecioare, dar rareori se îmbolnăvesc în sezonul rece. În schimb, în luna aprilie, când vremea este schimbătoare, au mai mult de suferit. Nativii meteosensibili se vor confrunta mai des cu dureri de cap și dureri de articulații. Dar, dintre cele mai supărătoare probleme medicale pe care le pot avea Fecioarele, gripa va fi pe locul întâi.

Nativii acestui semn au nevoie de multe alimente proaspete și de cruditățile de primăvara, pline de vitamine. Se recomandă și băile calde cu sare la picioare, pentru a alunga oboseala de peste zi și pentru a calma articulațiile inflamate.

Scorpionul, probleme medicale legate de stomac

Aprilie este luna exceselor alimentare, mai ales că masa de Paște a fost bogată în cărnuri grase, ouă greu de digerat și dulciuri care pică și ele greu la stomac. Nativii Scorpioni care au în general probleme cu digestia vor avea de suferit și se resimt după mesele copioase.

Ei nu se împacă bine nici cu brânzeturile și cu verdețurile de sezon, pe care le digeră greu. Trebuie să fie prevăzători în ultimele zile de aprilie și să bea zilnic ceaiuri pentru stomac sau să recurgă la medicamente care ajută digestia și tranzitul.

Capricornii au mai des dureri de spate

Pentru nativii Capricorni care au deja probleme medicale, prezența lui Marte în zodia lor poate complica lucrurile. Bolile cronice se pot agrava, dacă nu duc un stil de viață cât mai simplu și mai sănătos. Iar pentru ceilalți, care se bucură în general de o sănătate bună, este posibil să apară dureri musculare și dureri lombare din cauza tensiunilor sau a efortului fizic.

Capricornii muncesc mult, sunt ambițioși, încordați, tensionați aproape tot timpul, iar acest lucru își va pune amprenta asupra organismului. Și ei au nevoie de un sport sau de plimbări lungi zilnice pentru a ameliora durerile musculare.