Taur

În preajma Paștelui, bugetul tău se rontunjeşte şi va creşte constant în următoarele luni. Vei cheltui foarte mult de Sărbători, mai ales dacă ai copii, dar vei fi mulțumită de fiecare lucru pe care îl achiziționezi. Familia ta nu va duce lipsă de nimic de Paște și vei reuși să le faci tuturor câte o surpriză.

Fecioară

Problemele tale financiare încep să se risipească de Paște, fie că primești un bonus sau o primă frumoasă de la serviciu, fie că familia îți oferă în dar banii de care aveai nevoie. Vei avea și cheltuieli mai mari, ca fiecare, dar nu trebuie să îţi pară rău pentru nici un ban cheltuit cu măsură. Important este să te abţii de la cumpărături prea scumpe!

Cum stau zodiile norocoase cu banii în preajma Paștelui

Balanță

Este posibil să apară musafiri nepoftiţi pentru care trebuie să îţi schimbi programul şi să faci un compromis. Dar oamenii aceștia vor veni cu vești bune, iar unul dintre ei îți poate oferi o sumă consistentă de bani. Poate fi tatăl tău sau socrul, dacă ești căsătorită. Ajutorul lui financiar trebuie păstrat cu grijă pentru proiectele cu adevărat importante.

Săgetător

Îți merge mult mai bine din punct de vedere financiar și vei aduna bani frumoși în preajma Paștelui. Și tu, și partenerul tău de viață sau alți membri ai familiei dispuneți acum de o sumă mai mare de bani pe care o folosiți în comun. Poate vă pregătiți să plecați într-un sejur în străinătate sau poate vreți să mergeți la rudele îndepărtate cu daruri de Sărbătoare.

Pești

Bugetul familiei crește şi vei avea la îndemână o sumă mai mare de bani pentru cheltuielile de Paște. Veştile bune în plan financiar se mențin toată luna aprilie, deși vei avea și multe cheltuieli de făcut. Dar banii pe care și tu, și partenerul tău îi veți aduce acasă vă vor da un sentiment de stabilitate și veți face planuri noi.

Citește și horoscopul lunii aprilie, realizat de Medeea!

sursa foto: Shutterstock