Luna decembrie ne poate aduce daruri frumoase, dar și probleme sentimentale, dacă nu mai există o comunicare sinceră în cuplu. 3 zodii riscă să își piardă iubirea și să își schimbe toate planurile de Sărbători. Dar situațiile critice pot fi evitate, dacă fiecare dintre ele va face ceva deosebit pentru partenerul sau partenera de viață.

Ce zodii riscă să își piardă iubirea

Gemeni

Trebuie să fii foarte sincer în dragoste, mai ales în decembrie, când Luna plină va ajunge în zodia ta la mijlocul lunii și va complica situațiile neclare din relația de cuplu. În preajma Lunii pline ies la suprafață tot felul de nemulțumiri vechi, resentimente adunate de-a lungul anului și neîmpliniri. Partenerul sau partenera ta îți vor face reproșuri și trebuie să fii diplomat ca să eviți discuțiile tranșante care ar putea duce la o despărțire. Vorbește mult cu persoana iubită și încearcă să afli cum puteți repara ruptura dintre voi.

Vărsător

Zodia ta este vizitată de Marte în luna decembrie, un astru care întotdeauna ne dă planurile peste cap și complică relațiile sentimentale când te aștepți mai puțin. Fă un efort și fii mai atent la persoana iubită, află ce și-ar dori de Sărbători și cum vede ea evoluția relației voastre. Poate că este nevoie de o schimbare pe care să o faceți amândoi ca să evitați o despărțire dureroasă. Tranzitul lui Marte te va face să te simți ca la răscruce de vânturi, pentru că vei dori să faci o alegere nouă, dar știi că nu te poți baza decât pe o dragoste veche.

Pești

Și nativii Pești se numără printre cele trei zodii care riscă să își piardă iubirea luna aceasta, dacă nu se concentrează mai mult asupra doleanțelor persoanei iubite. Marte pleacă din Vărsător cu un bagaj de resentimente și reproșuri pe care le aduce în zodia Peștilor în ultima decadă a lunii. În preajma Sărbătorilor, vor veni zile tensionate pentru Pești dacă nu știu să își apere dragostea, dacă nu devin mai răbdători și mai romantici. Trebuie să facă ceva excepțional pentru partenera sau partenerul lor de viață, dacă prețuiesc iubirea acestuia.

sursa foto: Shutterstock