Echinocțiul din luna martie reprezintă începutul primăverii astrale, iar energia astrelor sporește în favorea câtorva zodii care vor fi mai dinamice, mai active și mai norocoase în acest sezon. Cinci zodii vor primi din plin un flux energetic puternic, vor demara proiecte noi, vor munci cu spor, vor fi mai optimiste și vor trece cu mai multă ușurință peste momentele mai dificile. Citește mai jos și vezi dacă te numeri printre ele.

Berbec, profită din plin de energia astrelor

Astre mari și puternice traversează zodia Berbecului în lunile martie și aprilie, astfel că această zodie se numără printre primele care se bucură de energia astrelor și de șanse noi. Pentru nativii Berbeci, următoarele două luni sunt foarte importante pentru toate proiectele acestor nativi care vor fi favorizați de astre. Acum este momente pentru Berbeci să se pună pe treabă, să caute noi surse de bani și să repare ceea ce nu merge prea bine în viața lor.

Taur, zodia care are un mare noroc

În astrologia vedică, se spune că Buddha s-ar fi născut în zodia Taurului. Calm, echilibrat, răbdător și rezistent în fața sorții, Taurul știe să facă față multor situații limită și să nu se lase dus de val. Energia lui interioară este unul dintre cele mai mari daruri pe care le primește de la astre, iar puterea lui interioară sporește în cursul primăverii și va beneficia de șanse și noroc în tot ceea ce vrea să întreprindă.

Gemeni, zodia cu schimbări benefice

Mercur va forma o conjunctură astrală deosebită în lunile martie și aprilie, iar zodia Gemeni nu va avea decât de câștigat. Mulți Gemeni vor trece prin situații deosebite, se vor schimba anumite lucruri din viața lor, dar vor beneficia din plin de energia astrelor. Schimbările vor fi de bun augur, vor lăsa în urmă situații nefericite și vor descoperi puterea de a merge mai departe și de a construi ceva nou în viața lor.

Leu, zodia care pune accentul pe carieră

Nativii acestei zodii sunt înzestrați cu o forță și o carismă de invidiat! Se spune despre Lei că sunt destinați să strălucească, iar cei care primesc o educație aleasă și sunt ambițioși pot ajunge personalități marcante. Au o mulțime de calități, iar frumusețea și energia lor interioară sunt admirate de toți cei din jur. În timpul acestui sezon de primăvară, nativii Lei se vor bucura de energia de Foc a astrelor și vor avea mai mult succes în plan profesional.

Balanța, proiecte noi pentru familie

Persoanele născute sub semnul Balanței iubesc dreptatea, justiția și adevărul. Vor fi fericite să îi ajute pe cei nedreptățiți, pe cei mici și slabi. Vor găsi puterea să se ridice din orice necaz și să îi încurajeze și pe alții, iar aceasta este una dintre cele mai frumoase calități care le ajută pe Balanțe să capete respectul și admirația tuturor. Puterea lor interioară va spori în această primăvară, mai ales după Luna plină din Balanță, din data de 28 martie. Din acel moment, Balanțele vor avea parte de tot mai multe ocazii bune să realizeze lucruri mari pentru ele și pentru familiile lor.