Situația generală pare să fie destul de tensionată în ceea ce privește câștigurile, afacerile și cariera în 2023, dar există și zodii care își revin financiar anul acesta. Ele sunt sprijinite în anumite perioade prielnice, dominate de energia lui Mercur și a lui Venus.

Zodia Berbec

Încăpățânată și ambițioasă, zodia Berbecului trage tare de multe ori în direcții cu totul diferite față de ceilalți. Și anul acesta va face la fel. Stă în firea ei! Dar de data aceasta, Berbecii vor găsi putea să își revină financiar, după o perioadă lungă în care au încercat tot felul de strategii și metode, tot felul de joburi și mici afaceri.

Încă din primele luni ale noului an, Berbecii vor fi mai norocoși, vor aduna bani, își vor găsi locuri de muncă mai bune și vor reuși să economisească în lunile februarie și martie, așa cum nu au făcut-o niciodată! Anul acesta, orice Berbec are șansa de a lucra pe un salariu mai bun, trebuie să aprecieze ceea ce primește și să fie atent cu banii câștigați, arată horoscopul anului 2023.

Zodii care își revin financiar: Gemeni

Mulți nativi din zodia Gemenilor s-au confruntat cu tot felul de cheltuieli în ultimii doi ani. Unii au călătorit mult, alții au făcut investiții scumpe, dar și-au dat seama că banii pe care i-au pierdut nu le-au adus satisfacții prea mari. În 2023, Gemenii își revin financiar și încep să se gândească la un fond de rezervă consistent pentru vremuri tulburi.

Lunile reci ale anului nu sunt deloc pe plac Gemenilor. Dar sunt prielnice pentru muncă, pentru o carieră mai bună și mai ales pentru economii. Cine vrea să călătorească, ar fi bine să amâne excursiile scumpe după data de 1 mai. Până atunci, ar fi bine să se ocupe mai mult de afaceri și de carieră și de conturile de economii.

Zodia Balanță

Balanțele se numără printre norocoșii care își revin financiar în 2023 și găsesc soluții pentru situațiile dificile cu care s-au confruntat în 2022. Anul numărului 7, așa cum este cunoscut 2023, este un an norocos pentru Balanța care este a șaptea zodie. Le va merge bine nativilor acestui semn de Aer care vor fi favorizați de Mercur și de Venus de-a lungul primăverii, dar și în cursul toamnei.

Lunile septembrie și octombrie se pare că sunt lunile de glorie ale zodiei Balanță, în care munca lor este răsplătită mult mai bine și problemele legate de bani dispar. Va fi o perioadă de acumulare pentru Balanțe și mai ales de conștientizare a unor riscuri financiare pe care le vor evita la timp.