Luna nouă din 26 aprilie formează o legătură specială cu Soarele din Taur. Este o uniune mistică între întuneric (Luna nouă) și lumină (Soarele), un acord și o împărțire clară a lucrurilor care ne înconjoară. Cele negre și întunecate vor rămâne deoparte, iar lumina asupra lucrurilor bune din viața noastră va spori.

Pentru nativii din zodia Taurului, născuți în preajma zilei de 26 aprilie, va fi o perioadă specială, cu evenimente mari și împliniri sufletești. Dar iată care sunt zodiile cele mai fericite din următoarele zile și cele care câștigă cel mai mult din această conjunctură astrală.

Taurul găsește norocul la Luna nouă din 26 aprilie

Nativii Tauri vor prospera și vor înflori după întâlnirea cu această conjunctură favorabilă. Pentru ei, Soarele pune accentul pe latura materială și le oferă noi șanse să acumuleze mai mult, iar Luna nouă le oferă ocazia să înceapă o afacere sau o nouă activitate profesională. Dar în tot ceea ce vor face, se pot baza numai pe resursele proprii, pe ideile și planurile lor ingenioase.

Racul se redescoperă și se îndrăgostește

Luna nouă din 26 aprilie este un moment special pentru nativi Raci, încărcat cu multe emoții și sentimente contradictorii. Mulți dintre ei vor vedea mai bine latura mai puțin cunoscută a partenerilor lor, dar mulți se vor redescoperi în dragoste, dacă fac un efort să readucă pasiunea în viața lor. Nativii Raci tineri și în căutarea iubirii se vor îndrăgosti cu ușurință în această perioadă și vor descoperi că fericirea ține de lucrurile mărunte.

Săgetătorul beneficiază de un nou început

Nativii din zodia Săgetătorului au numai de câștigat de pe urma Lunii noi din Taur. Oricât ar fi de întunecate aceste nopți, câtă vreme este Lună nouă, pentru ei strălucește Soarele mai tare și li se deschide o nouă perspectivă. Depinde de fiecare pe ce drum vrea să meargă sau ce consideră că i se potrivește, dar astrele le oferă un nou început.

Capricornul câștigă mai multă libertate și noroc

Le merge de minune nativilor Capricorni în aceste zile, dominate de Luna nouă din 26 aprilie. Influența ei se va extinde până pe 2 – 3 mai și vor resimți efectele benefice. Majoritatea nativilor vor beneficia sau vor câștiga mai multă libertate de acțiune. Fie că vor fi promovați în carieră și se vor ocupa de noi proiecte, fie că se vor debarasa de obligațiile personale care îi țineau pe loc, Capricornii vor ieși în câștig și vor fi mai independenți.

sursa foto: Shutterstock