Eclipsa de Soare din 10 iunie este una dintre cele mai tensionate eclipse din acest an și singura care va avea loc în sezonul cald. Eclipsa de Soare va fi în zodia Gemeni, o zodie care atrage de multe ori surprize și schimbări neașteptate.

Pe de altă parte, eclipsa vine într-un context dificil, în care Mercur este retrograd, astfel că ne putem aștepta la unele complicații în planurile și proiectele noastre.

Citește horoscopul lunii iunie 2021 pentru a afla mai multe previziuni!

Mai sunt și zodii norocoase

În pofida temerilor legate de conjunctura astrală a eclipsei, vor fi și zodii norocoase. Este vorba în special de zodiile de Apă, Racul, Scorpionul și Peștii. Acestea trei, alături de zodia Taurului vor fi mai puțin afectate de eclipsă, ba chiar se poate spune că vor avea ceva de câștigat de pe urma ei.  

În schimb, zodiile de Aer și de Foc și anume Berbecul, Gemenii, Leul, Balanța, Săgetătorul și Vărsătorul vor trece prin situații provocatoare. Vestea bună este că, oricâte încercări ar veni în calea lor, schimbările vor fi necesare pentru că vor face alegeri mult mai bune pentru viitorul lor.

Eclipsa de Soare din 10 iunie: cui aduce bani și avantaje?

Patru zodii se pot considera favorizate de contextul astral pe care îl aduce eclipa din Gemeni. Chiar dacă nu este o eclipsă favorabilă câștigurilor, ba din contră, pe multe zodii le va împinge să cheltuiască mai mulți bani, cele patru zodii menționate mai sus pot avea ceva de câștigat. Iată și ce contexte sunt favorabile pentru cele patru zodii în următoarele zile.

Taur: eclipsa de Soare din 10 iunie poate marca un moment de prosperitate, deoarece primește o influență bună din partea lui Venus. În preajma eclipsei, mulți nativi din zodia Taurului vor primi bani, vor primi înapoi ceea ce au dat sau vor primi un stimulent financiar.

Rac: este una dintre zodiile cel mai puțin afectate de eclipsa din Gemeni și va trece cu capul sus peste încercările următoarelor zile. Ba chiar va avea de câștigat după data de 10 iunie dacă se asociază cu niște prieteni implicați în afaceri simple și sigure. Nativii Raci pot avea norocul să câștige mai bine la mijlocul lunii iunie.

Scorpion: o altă zodie de Apă puțin afectată de eclipsă, Scorpionul va folosi aceste zile pentru a-și consolida relațiile profesionale sau pentru a căuta ceva de muncă. Mulți nativi vor avea șansa să găsească ceva de lucru în plus, pe perioade scurte, dar care le va aduce bani frumoși.

Pești: le merge bine nativilor Pești pentru că adună bani în aceste zile, primesc un bonus mai devreme sau un sprijin financiar din partea părinților care îi ajută cu proiectele lor personale. Mulți nativi aflați în căutarea unui loc de muncă îl vor găsi mai ușor după eclipsa de Soare din 10 iunie și vor primi și un stimulent financiar la angajare.