Racii au șansa noi în iubire

Nativii Raci nu cer niciodată luna de pe cer și iubiri imposibile. Ei caută o persoană echilibrată, liniștită, care să le ofere sentimentul de siguranță și de comuniune deplină. Pentru că ei apreciază ceea ce li se oferă, sunt la rândul lor apreciați de cei care îi iubesc și se numără printre zodiile care găsesc dragostea adevărată la mijlocul lunii iulie. Partenerul pe care nici nu îl mai așteptau va fi o persoană puțin mai în vârstă și hotărâtă să își întemeieze o familie.

Fecioarele, ocrotite de Venus

Nativii Fecioară știu exact ce vor în dragoste, analizează totul cu atenție și nu se implică decât dacă știu că relația respectivă poate dura toată viața. Nu le place să piardă timpul cu legături superficiale, pentru că ei au obiective clare în viață și își caută un partener sau o parteneră care să îi susțină. Familia, casa, confortul, sănătatea și echilibrul lor sunt foarte importante, iar pentru acestea au nevoie de o relație solidă. În următoarele zile, multe Fecioare care nici nu mai credeau în iubire vor avea șansa să găsească sufletul pereche în călătoriile pe care le fac.

Balanțele și visul lor să-și găsească sufletul pereche

Pasionate, iubitoare și loiale, Balanțele sunt îngăduitoare cu persoana iubită și își oferă inima cu multă generozitate. Se feresc de amanții superficiali și se implică numai atunci când se simt iubite și când simt că partenerul sau partenera lor poate face sacrificii pentru ele. Când găsesc iubirea și merg la altar, o fac pentru totdeauna, iar la mijlocul lunii iulie, Balanțele singure mai norocoase vor găsi ceea ce au visat.