Berbecul și Racul ajung sigur la cuțite

Una dintre cele mai nefericite relații de dragoste poate fi cea dintre un Berbec și un Rac. Conform standardelor zodiacului, cei doi nu au absolut nimic în comun. Poate că pasiunea, pofta de viață și stilul colorat al Berbecului pot fi atrăgătoare, la început, pentru Rac, dar acesta din urmă va avea de suferit, pentru că nu primește o relație romantică și dulce. Cu timpul, dacă nu reușesc să salveze dragostea dintre ei vor ajunge să se urască.

Taurul și Scorpionul ajung să se urască din primul an

Niciun astrolog nu va privi cu ochi buni o relație intimă între un Taur și un Scorpion. Conservatorul și raționalul Taur simte că pășește pe un teren minat alături de Scorpion, care are secretele și capriciile lui. Poate că va exista o atracție, la început, amândoi fiind curioși să se descopere unul pe celălalt, fiind atât de diferiți.

Dar diferențele dintre ei sunt atât de mari că vor deschide ditamai prăpastia și nimic nu va opri în loc tragedia. Certurile vor apărea din senin, atmosfera va deveni tot mai veninoasă și se vor urâ de moarte, dacă nu se vor despărți la timp.

Leul și Capricornul, doi lideri la poluri opuse

În ceea ce îl privește pe Capricorn, Leul cere prea multă dragoste și atenție și are o părere de sine mult prea bună. Nativul din Capricorn este preocupat mai degrabă de lucrurile serioase și stabile, decât de sentimentele înflăcărate și spectacolul pe care îl afișează zi de zi Leul.

Amândoi sunt născuți să fie lideri, dar fiecare în felul său. Leul se dă mare, Capricornul se dă rotund! Cu poziții și interese opuse, este imposibil să reziste vreo relație de dragoste între cei doi, așa că în câțiva ani vor ajunge să se urască și să își facă viața unul altuia un iad.

sursa foto: 123rf.com