Notează în calendar când vei avea zile norocoase și urmărește ce șanse vor aduce astrele în perioada respectivă!

Zodia Berbec, mai norocoasă în octombrie

14 septembrie: Marte intră în zodia Balanței și situațiile mai puțin plăcute din viața ta încep să se echilibreze, găsești soluții și primești sprijin financiar.

20 octombrie: Luna plină din Berbec împlinește visuri, aduce o perioadă prosperă și aduce mai multă dragoste în viața ta.

Zodia Taur, șanse profesionale în octombrie

7 octombrie: Venus va intra în zodia Săgetătorului și dă un impuls carierei tale, îți aduce șansa să faci mai mult la serviciu, să obții proiecte mai bine plătite.

19 noiembrie: eclipsa de Lună plină în zodia Taurului amplifică nevoia de a schimba câteva lucruri esențiale în viața personală și vei renunța la unele planuri care nu mai merg bine.

Zodia Gemeni, alegeri mai bune în octombrie

27 septembrie: Mercur își începe mișcarea retrogradă în zodia Balanței iar următoarele săptămâni vor fi mai dificile. Te vei simți adesea luată de val, fără să mai poți controla nimic.

10 octombrie: Saturn revine la mersul direct în zodia Vărsătorului și îți oferă alte perspective și soluții, mult mai bune. Vei face alegerile potrivite și vei câștiga!

Zodia Rac, prosperitate în noiembrie

20 septembrie: Luna plină va intra în zodia Peștilor și anunță o perioadă din ce în ce mai bună, în care problemele legate de serviciu se rezolvă mai ușor și planurile noi prind contur.

5 noiembrie: intrarea lui Mercur în Scorpion este de bun augur pentru zodia ta și se simte o revigorare a situației financiare.  

Zodia Leu, o mare dorință în octombrie

7 octombrie: Venus intră în Săgetător și arată că începe o perioadă mult mai bună pentru zodia ta, o perioadă prosperă, în care vei face economii.

20 octombrie: Luna plină din Berbec este un moment al împlinirilor, va aduce vești bune, va îndeplini o dorință nouă și arzătoare, necesară pentru ceea ce vei face în viitorul apropiat.

Zodia Fecioarei, zile norocoase din octombrie

6 septembrie: va fi Lună în zodia Fecioarei și anunță începutul unei perioade cu tot felul de provocări și schimbări mai puțin dorite. Trebuie să fii atentă și la sănătate!

18 octombrie: Mercur își încheie mișcarea retrogradă, iar următoarele săptămâni, până la sărbătorile de iarnă, vei avea parte de zile mai bune, cu împliniri și bucurii.

Zodia Balanță, o nouă iubire în octombrie

14 septembrie: Marte intră în Balanță și planurile tale prind contur, găsești soluții și bani, găsești sprijin din partea unor persoane cu experiență.

6 octombrie: va fi Lună nouă în zodia ta și marchează o etapă nouă și schimbări în viața intimă. Octombrie poate fi luna unei noi iubiri.

Zodia Scorpion, noroc din noiembrie

10 septembrie: Venus ajunge în zodia ta și începe o perioadă în care lucrurile se organizează mai ușor, activitățile tale se desfășoară în ritmul normal și pot apărea șanse de câștiguri în plus.

5 noiembrie: Mercur intră în zodia ta pentru o perioadă de 3 săptămâni în care îți va merge mult mai bine financiar și profesional.

Zodia Săgetător, stabilitate din octombrie

7 octombrie: Venus intră în zodia ta și te obligă să te ocupi mai mult de cariera ta, de pregătirea ta profesională. Este o perioadă în care trebuie să cauți un loc de muncă stabil.

24 noiembrie: Mercur intră în Săgetător și anunță o perioadă mult mai bună până la Sărbătorile de iarnă, o perioadă liniștită, prosperă, de acumulare.

Zodia Capricorn, perioadă stabilă în septembrie

6 septembrie: Luna nouă din Fecioară marchează începutul unei perioade mult mai bune din punct de vedere financiar. Va veni o perioadă stabilă și echilibrată, fără griji.

5 noiembrie: Venus va intra în zodia ta și va aduce șanse noi în domeniul tău profesional, șansa unor beneficii la muncă, dar și o revigorare a vieții intime.  

Zodia Vărsător, schimbări bune din octombrie

10 octombrie: Saturn revine la mersul direct în Vărsător și încep să se rezolve toate situațiile mai dificile legate de familie, de părinți sau de casă.

18 octombrie: Jupiter revine și el la mersul direct în zodia ta, după o retrogradare de câteva luni, și începe să îți ofere șansa de a face schimbări profitabile.

Zodia Pești, zile norocoase în septembrie

20 septembrie: Luna plină din Pești te ajută să închei cu bine unele dintre activitățile mai dificile începute de curând, iar satisfacția va fi mare.

5 noiembrie: Mercur intră în Scorpion și are o influență benefică asupra zodiei tale, oferindu-ți o perioadă stabilă și calmă, cu mici activități relaxante în familie.