Vărsătorii se pot considera cu adevărat răsfățați de astre, deoarece această zodie are doi guvernatori, pe Saturn și pe Uranus. Datorită lor se bucură și de două zile norocoase în timpul săptămânii, cele mai bune zile pe care cu toții le dorim norocoase și anume sâmbăta și duminica.

Vărsătorii, două zile cu noroc

În vechea astrologie medievală, primul guvernator al zodiei Vărsător era Saturn, un astru care se spune că transmite energii pozitive sâmbăta.

Astrologia modernă l-a ales drept guvernator pentru Vărsători în ultimele două secole pe Uranus. El este asociat cu independența, deschiderea, surprizele și schimbările neprevăzute și este astrul celei de a șaptea zile.

Uranus influențează favorabil duminica, iar Vărsătorii se simt adesea norocoși în  această zi, în care au libertatea de a face lucruri frumoase pentru ei.

Cu cei doi guvernatori, Vărsătorii se bucură din plin tocmai de zilele cele mai bune ale săptămânii în care sunt liberi să călătorească, să se distreze, să se ocupe de pasiunile lor, să stabilească diverse întâlniri și să facă sport…. activitățile lor preferate.

Ce zi aduce ghinion zodiei Vărsător

Vinerea este o zi dificilă pentru Vărsători. Vinerea cheltuie peste măsură, uită, pierd, rătăcesc lucruri, rătăcesc drumurile, îi dezamăgesc pe cei din jur.

Vinerea, Vărsătorii nu trebuie decât să se relaxeze și să lase deoparte activitățile importante, pentru că riscă să facă greșeli. Ei trebuie să fie foarte atenți cu banii și cu actele lor, cu obligațiile de serviciu și cu obligațiile din familie. Este o zi în care trebuie să fie mult mai responsabili și dedicați.