Zile norocoase pentru Berbeci, Lei și Săgetători

Zodiile de Foc se bucură de multă dragoste în luna iulie și îl au de partea lor pe Soarele care influențează și sporește pasiunea în cuplu. Cele mai frumoase zile de dragoste vor fi 3, 9 și 13 iulie.

În viața socială sau la muncă, cele trei zodii se bucură de zile cu noroc pe 4, 8 și 12 iulie, iar pe data de 11 este bine să ia o decizie importantă, pentru că nu se vor păcăli.

Zile cu noroc pentru Tauri, Fecioare și Capricorni

În dragoste, cele trei zodii de Pământ vor avea mai mult noroc în zilele de 5, 6 și 12 iulie. În aceste zile, este bine să se gândească ce surprize le pot oferi persoanelor iubite și cum pot organiza mai simplu o seară romantică.

În viața de zi cu zi sau la serrviciu, norocul va fi de partea celor trei zodii pe 9, 10 și 13 iulie, iar pe data de 21 pot lua decizii importante pentru viitorul lor.

Zile norocoase pentru Gemeni, Balanțe și Vărsători

Zodiile de Aer au și ele o lună de iulie frumoasă, cu multe momente romantice și împliniri. În dragoste, le merge de minune pe 7, 9 și pe 24 iulie.

Iar în carieră sau în viața de zi cu zi vor avea noroc pe 15, 18 sau 23 iulie. Ziua cea mai potrivită pentru decizii majore este 9 iulie.

Zile cu noroc pentru Raci, Scorpioni și Pești

Cele trei zodii de Apă au multe zile cu noroc în luna iulie și se bucură de vacanțe reușite. Dragostea va fi pentru ele pe primul loc, iar cele mai frumoase zile vor fi 6, 8 și 14 iulie.

Pentru celelalte planuri, pentru carieră sau bani, cele mai bune zile vor fi 9, 11 și 15, iar data de 18 este o zi bună pentru deciziile importante pe care le vor lua în această perioadă.

sursa foto: