Se spune că zodia Pești este ocrotită de Neptun, un astru al tainelor, al lumii onirice, dar și un astru care poate fi deosebit de generos.

Tridentul lui Neptun, zeul mărilor şi al oceanelor, ascundea o forţă devastatoare, întunecată şi misterioasă. Cu toate acestea, zeul apelor a demonstrat adeseori, în mitologie, că poate fi sensibil şi plin de compasiune. Influenţa lui bună asupra nativilor din Peşti este legată de sufletul lor bun şi prietenos.

Ce zi este favorabilă pentru zodia Pești datorită lui Neptun

Acest astru este patronul zilelor de joi, astfel că nativii Pești vor avea cele mai multe momente frumoase și cel mai mare noroc joia. În această zi, este bine ca nativii Pești să înceapă proiecte noi, să își facă planuri indiferent de natura lor, să pună pe hârtie noi priorități și dorințe, pentru că influența lui Neptun va fi favorabilă și se vor împlini mai curând.

Joia, o zi excelentă pentru planuri noi

De asemenea, joia, Peștii se simt plini de energie, muncesc cu spor, dar se și distrează. Este ziua în care este bine să aibă aproape familia și prietenii, să iasă la o masă împreună cu ei și să discute despre ceea ce vor face în viitorul apropiat.

Este o zi excelentă pentru idei, proiecte, discuții, întâlniri, contracte și câștiguri. În această zi, nu este bine să chetuie prea mulți bani. Peștii trebuie să aibă grijă de economiile lor și să nu le risipească joi, pentru că nu vor mai aduna ușor banii aceia înapoi. În schimb, este bine să ceară bani joi, să adune și să verifice fondurile de care dispun și vor atrage bunăstarea.