Eclipsa de Soare din 5 ianuarie, chiar dacă este o eclipsă parțială, are o energie puternică asupra zodiilor. Ea se formează în momentul în care Luna nouă întunecă Soarele și marchează începutul unui nou ciclu de șase săptămâni în care influența ei se va resimți la nivel individual. Iată și zodiile care vor primi vești bune de la această eclipsă.

Gemeni

Pentru Gemeni este un început de an promițător, iar eclipsa de Soare le prinde bine dacă au planuri mari în ianuarie. Cei mai mulți nativi au adunat bani la sfârșitul anului trecut, au așteptat să treacă Sărbătorile și se pun pe treabă. Gemenii sunt foarte creativi, astfel că orice proiect care presupune talent, creație, inovație și renovare va fi bine aspectat de eclipsă și se va derula mult mai repede.

Rac

Nativii Raci au numai de câștigat cu eclipsa de Soare din 5 ianuarie. Datorită ei, în prima decadă a lunii ianuarie, Racii vor reuși să își pună în valoare toate calitățile și vor atrage oamenii buni și frumoși lângă ei. Cine se simte singur, va descoperi că are mai mulți prieteni decât credea. Iar cei care au nevoie de dragoste, o vor găsi în momentele de cumpănă.

Fecioară

Pentru Fecioare, eclipsa de Soare are vești bune de departe, poate chiar de la rudele din străinătate. Nativii care se  bucură în continuare de concediu, ar fi bine să călătorească în aceste zile și să încerce să ajungă la destinația la care visează de câțiva ani. Vești bune vor avea Fecioarele și pentru sănătatea lor, se vor simți mai puternice și mai rezistente, chiar dacă au suferit anul trecut.

Scorpion

Întotdeauna zodia Scorpionului primește influențe pozitive de la eclipsele parțiale de Soare, așa cum este și eclipsa de Soare din 5 ianuarie. Iar cea mai bună veste este că se vor bucura de o reuniune de familie și vor avea aproape copiii sau nepoții pe care nu sperau să îi mai vadă curând. Chiar dacă Sărbătorile au trecut, pentru Scorpioni petrecerile continuă!

Eclipsa de Soare din 5 ianuarie și zodia Capricorn

Eclipsa de Soare se formează la Luna nouă din Capricorn și va fi un moment deosebit de important pentru această zodie. După multă vreme, nativii Capricorni vor primi șansele pe care le așteptau, o influență bună din partea unui om puternic sau o ofertă care îi poate ajuta foarte mult în carieră. Pentru Capricorni, anul începe sub cele mai bune auspicii!

Vărsător

Eclipsa din 5 ianuarie poate avea un impact profund asupra vieții intime a Vărsătorilor și asupra relațiilor de cuplu. Dacă unii dintre ei sunt nehotărâți sau neîncrezători, eclipsa îi poate ajuta să își lămurească sentimentele și dorințele, să aleagă și să decidă ceea ce vor să aibă sau pe cine vor să aibă în viața lor pentru mulți ani de acum încolo.

foto: 123rf.com