Un strop de vanitate

Nativii Scorpioni pot fi parteneri sinceri, loiali și plini de pasiune. Dar au și un defect pe care, uneori, partenerele lor nu îl acceptă ușor: suferă de vanitate. Bărbatul Scorpion are nevoie de multe dovezi de iubire pentru a oferi, la rândul lui, afecțiunea pe care o dorește partenera sa.

Nativii Scorpion iubesc doar dacă sunt iubiți

Scorpionii sunt soţi şi soţii extraordinare când sunt siguri pe sentimentele partenerilor lor. Familia şi casa sunt cel mai frumos refugiu din calea tuturor necazurilor. Până şi vacanţele preferă să şi le petreacă mai degrabă în compania familiei, decât a prietenilor gălăgioși.

Ferește-te de gelozia lui!

Bărbatul-Scorpion este cunoscut drept un iubit plin de pasiune. Spune întotdeauna ceea ce gândeşte, iar acest atribut este un adevărat magnet pentru femei. Are tendinţa de a conduce în relaţia de iubire și îşi impune propriile dorinţe. Dar, dacă te iubeşte cu adevărat, rămâne un soţ fidel toată viaţa. Trebuie să fii atentă, însă, și să nu îi dai niciodată motive să fie gelos. Dacă se îndoiește vreodată de tine, vraja iubirii se destramă pentru totdeauna.

sursa foto: 123rf.com