Zodiile favorizate în această toamnă sunt cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) şi de Apă (Rac, Scorpion și Pești), care beneficiază din plin de dragoste şi de atenţie sporită din partea tuturor. Ele vor fi primele care vor reuşi să îşi ducă la îndeplinire dorinţele vechi, legate de căsnicie, de familie sau de carieră.

Zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) caută echilibrul emoţional, se înconjoară de prieteni şi trec mai uşor peste zilele mohorâte, iar nativii cu semne de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt şi ei prinşi în vârtejul grijilor pe care le aduce prima parte a toamnei, dar se bucură apoi de roade bogate în urma muncii lor. Descoperă în galeria de mai jos ce ne-au rezervat astrele.

Iată cele mai importante momente astrale pentru fiecare zodie

Berbec:  5 septembrie – Mercur își încheie mișcarea retrogradă și se întoarce la mersul lui direct în zodia Leului, ceea ce va fi de bun augur și pentru zodia ta. Începe o perioadă bună pentru carieră sau pentru afaceri, pentru economii și pentru investiții în folosul familiei. 5 octombrie – Luna plină sosește în zodia ta și, timp de aproape o săptămână, te va ajuta să faci curățenie… pe toate planurile. Este momentul prielnic pentru a scăpa de vechituri și de obligații care te împovărează și pentru a lăsa în urmă amicii profitori.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13