Luna plină din 19 decembrie, din zodia Gemenilor, este una dintre cele mai frumoase și norocoase din acest an. Conjunctura astrală este una benefică pentru toate zodiile și fiecare dintre noi va primi un mesaj special din partea Lunii.

Zodiile de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Aceste zodii vor primi o influență puternică din partea lui Jupiter și a Lunii pline. În acest weekend, în zilele de 18 – 20 decembrie, zodiile de Foc vor avea surprize deosebite din partea soților și soțiilor sau a persoanelor iubite. Nativii singuri au și ei mari șanse să găsească dragostea cu ajutorul Lunii pline, dacă își fac curaj să dea un telefon celor pe care îi doresc.

Zodiile de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Pentru nativii cu semn de Pământ va fi un weekend prosper și plin de bucurii în familie. Luna plină le oferă câteva zile deosebite, cu bani, cu mici petreceri, cu distracții alături de copii. Marea surpriză este că vor beneficia de mai mulți bani pentru cumpărăturile pe care vor să le facă de Crăciun.

Zodiile de Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

Luna plină din 19 decembrie din zodia Gemeni va avea un impact deosebit asupra tuturor nativilor cu semn de Aer. Pentru ei, Luna plină a pregătit surprize la drum lung. Se pare că cei mai norocoși vor pleca în excursii sau în drumeții cu prieteni sau, mai rar, în delegații în străinătate, trimiși de șefii care vor să îi recompenseze.

Zodiile de Apă: Rac, Scorpion, Pești

Unii dintre nativii cu semn de Apă vor avea surprize foarte mari de la Luna plină din 19 decembrie. În viața lor vor intra persoane deosebite. Fie că se naște un nou membru al familiei, fie că se împrietenesc și formează un cuplu cu cineva drag, în acest weekend nativii de Apă vor fi privilegiați. Iar cei care nu primesc pe cineva nou în viața lor, se vor bucura de finalizarea unor proiecte importante legate de casă.