Începe toamna, sub zodia Balanței, iar echinocțiul de toamnă din 22 septembrie aduce câteva surprize deosebite pentru unele zodii mai norocoase.

Echinocțiul reprezintă acel moment rar din an, (sunt doar 2 astfel de momente) în care ziua este egală cu noaptea. Toamna, echinocțiul se petrece întotdeauna în preajma zilei de 22 septembrie și marchează începutul zodiei Balanță.

Anul acesta, echinocțiul de toamnă va fi benefic pentru 4 zodii care se găsesc în deplină armonie cu Balanța. Citește mai jos să afli dacă se numără și zodia ta printre ele.

Echinocțiul de toamnă 2021 și zodiile

Echinocțiul de toamnă marchează începutul zodiei Balanță. Din data de 22 septembrie, Soarele va intra în Balanță, în timp ce Marte și Mercur se află tot în Balanță. Pe de altă parte, Venus se află în zodia Scorpionului, iar Jupiter este retrograd în Vărsător.

Imediat după echinocțiu, va începe retrogradarea lui Mercur care va dura între 27 septembrie și 18 octombrie.

Cu o astfel de conjunctură astrală, toate zodiile trebuie să pună accentul pe echilibru, să renunțe la proiectele dificile și costisitoare și să se concentreze pe ceea ce pot realiza imediat, fără eforturi deosebite. Pentru toate zodiile, Soarele, Mercur și Marte din Balanță înseamnă energie, putere, echilibru, comunicare și negociere.

4 zodii se bucură de surprize mari la echinocțiul de toamnă din 22 septembrie

Berbec

În preajma echinocțiului, nativilor Berbeci le va merge foarte bine, se vor concentra pe activități sportive, relaxante sau inedite și se vor ocupa mai mult de sănătatea și de starea lor interioară. Astrele din preajma echinocțiului le vor aduce Berbecilor câteva zile excelente pentru comunicare și negociere și este posibil să câștige mai mulți bani.

Rac

Pentru nativii Raci, echinocțiul de toamnă înseamnă în fiecare an o perioadă de introspecție, analiză și relaxare. Mai toți încearcă acum să acumuleze energie pentru sezonul rece, să fie cât mai echilibrați și răbdători și mai ales să atragă afecțiunea celor dragi. Anul acesta, în mod deosebit, se vor bucura de dragoste când nici nu se mai așteaptă.  

Balanță

Nativii Balanțe se bucură de energia Soarelui și a lui Marte, dar și de avantajele pe care le aduce Mercur în zodia lor. Le va fi mult mai ușor Balanțelor să se ocupe de lucrurile care păreau complicate. Vor avea mai mulți bani, vor rezolva mai ușor situațiile care presupun negocieri îndelungate și se vor bucura de liniște alături de familiile lor.

Scorpion

În preajma echinocțiului, zodia Scorpionului este vizitată de Venus datorită căreia nativii vor avea parte de câteva surprize deosebite în relația de cuplu.

În special Scorpionii care au probleme emoționale și afective, cei care s-au certat și s-au desparțit de partenerii lor de cuplu vor avea acum mai multe ocazii să se împace și să îndrepte lucrurile după echinocțiul de toamnă din 22 septembrie. Cât de curând, un weekend romantic va face minuni.