Cine s-a născut pe data de 25 are un caracter puternic și convingător. Beneficiază de energia magică a celor două numere și este protejat de influențele negative.

Din vechile credinţe legate de numere, s-a transmis până în prezent mitul conform căruia asocierea lui 2 cu 5 are puterile unui talisman vindecător. Cele două numere protejează nativii acestei zile de gândurile negre ale duşmanilor, de blesteme şi de necazuri prea dureroase.

Tot numerele 2 şi 5 le dăruiesc nativilor acestei zile încredere în ei şi puterea de a-i convinge pe ceilalţi să li se alăture. Fără să fie conştienţi de acest lucru, nativii zilei de 25 folosesc tot felul de tertipuri ca să îşi atragă simpatia unor persoane.

Mulţi dintre ei sunt foarte insistenţi, dar, pentru a obţine ce vor, apelează la cadouri, sentimentalisme şi la profitul pe care îl poţi avea dacă lucrezi cot la cot cu ei. Ei ştiu, mai bine decât oricine, să speculeze nevoile celorlalţi.

Persoanele care s-au născut pe data de 25 au o intuiţie vizionară

Datorită influenţei lui Neptun, persoanele născute pe 25 reuşesc să atragă atenţia celorlalţi şi să se facă ascultate. De aceea, o carieră în învăţământ, la catedră, sau pe post de consilieri în domeniile sociale este cea mai bună alegere.

Tot Neptun este cel care îi ajută să aibă uneori o viziune destul de bună asupra viitorului. Sunt momente în care simt că li se va întâmpla ceva bun sau ceva rău înainte să ia o decizie.

Unii dintre ei au vise profetice de care ar trebui să ţină cont, dacă reuşesc să şi le amintească în întregime dimineaţa. De obicei, sunt persoane raţionale şi nu prea ţin cont de mesajele universului fantastic.

Au nevoie de puţini prieteni

Cei care s-au născut pe data de 25 sunt mari iubitori ai naturii şi le place să trăiască în spaţii cât mai mari, înconjurate de verdeaţă şi de apă. Pădurea şi lacul sunt locurile lor preferate.

Unii dintre ei sunt persoane singuratice, alţii acceptă compania unui număr foarte mic de prieteni.

Preferă să lucreze singuri, să nu se confrunte cu ideile şi opiniile nimănui. Dacă nu găsesc parteneri care să gândească la fel ca ei şi să le urmeze sfaturile întocmai, devin foarte critici şi chiar cinici.

Elementele norocoase ale zilei de 25

Planetele zilei de 25: Neptun.

Culorile preferate: violet, gri, verde.

Cristalul norocos: turmalina multicoloră.

Zilele favorabile ale săptămânii: luni şi joi.

Cifre cu semnificaţii deosebite: 7, 25, 34, 43, 52, 61, 70.

sursa foto: Shutterstock