Cine s-a născut pe data de 20 este o fire sensibilă și intuitivă.

Sensibilitatea este prima trăsătură care iese în evidenţă la persoanele născute pe 20. Ele trăiesc intens fiecare zi şi sunt foarte sensibile la schimbările care survin de-a lungul timpului.

Au un suflet tandru şi sunt foarte atente la sentimentele celor din jur faţă. Percep destul de corect până şi cele mai fine nuanţe ale vocii celorlalţi şi nu se înşală niciodată în privinţa atitudinii lor.

Dacă simt că sunt iubite, merg până la capăt şi dăruiesc, la rândul lor iubire şi pasiune. Dar, dacă nu simt nici cea mai mică simpatie din partea unora, le răspund cu ironie, sarcasm şi chiar ură. Nu dăruiesc sentimente frumoase, dacă nu primesc aceleaşi sentimente în schimb.

Celor care s-au născut pe data de 20 le cam lipsește răbdarea

Uranus adaugă, la sensibilitatea excesivă, exaltare şi capricii. Când ceva nu le convine, nativii zilei de 20 răspund repezit, arţăgos şi se îndepărtează grăbiţi. Nu le place să se certe, dar nici nu lasă criticile fără replică.

Se lasă influenţaţi prea uşor de ceea ce spun ceilalţi. Nu reuşesc să treacă peste vorbele răutăcioase şi să ignore persoanele invidioase. Se consumă zile în şir încercând să afle de ce sunt unii răuvoitori, iar alţii prea atenţi cu ei.

În zilele în care tensiunea este maximă, sunt mai capricioşi ca niciodată. Atitudinea lor se schimbă de la o zi la alta, ceea ce poate genera noi conflicte cu persoanele apropiate. Dar, cine îi cunoaşte mai bine, trebuie să înveţe să aibă şi răbdare.

Un destin cu ”accidente” fericite

Cei care s-au născut pe data de 20 pot avea succes în profesie şi pot câştiga foarte mulţi bani numai din întâmplare. Nu sunt foarte muncitori şi nici nu îşi doresc cu tot dinadinsul să aibă poziţii importante la locul de muncă.

Reuşitele lor pot fi cu totul ieşite din comun, dar asta numai datorită lui Uranus care patronează accidentele fericite. Vor beneficia adesea de conjuncturi norocoase nu doar în carieră, ci și în viața de zi cu zi, iar ghinionul pare să îi ocolească perioade lungi de timp.

În schimb, sunt mai capricioși în iubire. Se spune că persoanele care s-au născut pe data de 20 se comportă adesea iraţional şi nici nu vor să audă de împăcare, până când partenerii lor nu fac sacrificii mari.

 Elementele norocoase ale zilei de 20

Planetele zilei de 20: Luna şi Uranus.

Culorile preferate: alb, argintiu, bleu.

Cristalele norocoase: piatra lunii, perlele, turcoazele.

Zilele favorabile ale săptămânii: duminică şi luni.

Cifre cu semnificaţii deosebite: 12, 20, 45, 54, 65, 74.

sursa foto: 123rf.com