Femeile din cele mai timide zodii vor fi mereu dependente emoțional de cineva, de mama lor, de ambii părinți, de un soț care le rezolvă pe toate sau de o prietenă bună. Ele au nevoie de susținere emoțională și de încurajări în momentele dificile. Cu toate acestea, pot avea resurse bogate pentru realizări mari în viață, chiar dacă nu sunt mereu curajoase și întreprinzătoare.

Femeile din zodia Rac, mereu temătoare

Zodia Rac se numără printre cele mai prudente și temătoare zodii, mereu în căutarea unor persoane care să o susțină din toate punctele de vedere. Femeile din zodia Rac nu își asumă niciun risc.

În fiecare zi își fac planuri pentru cele mai simple lucruri, nu lasă nimic la voia întâmplării, sunt egoiste, emotive și foarte atente cu resursele lor. Femeile Rac cu greu au curajul să facă alegeri hazardate în viață. 

Femeile Balanță evită orice confruntare

Nativele din zodia Balanței nu se confruntă cu problemele și nici cu persoanele dificile. Ele găsesc tot felul de rezolvări apelând la mijloace ocolite. De multe ori aleg să aștepte sau să ocolească o problemă, decât să o înfrunte personal, când știu că nu vor avea câștig de cauză.

Balanțelor le este teamă să se ocupe singure de problemele majore din viața lor și le lipsește curajul să ia decizii dramatice. Ele așteaptă mereu un moment bun care, poate, nici nu vine vreodată.

Femeile din zodia Pești, visătoare și timide

Nativele din Pești sunt optimiste și încrezătoare, dar nu au prea mult curaj când viața le pune în fața unor situații grele. Ele cer imediat ajutor, cer bani, cer sprijin moral, le cer membrilor familiei să facă front comun pentru ele, chiar dacă s-ar descurca și singure. Nici măcar nu încearcă să rezolve ceva pe cont propriu. Le este mult mai simplu să le ceară celor din jur să îi ajute. Și de cele mai multe ori evită confruntările pentru că se tem să nu piardă.