Persoanele care s-au născut pe data de 30 îi cuceresc pe toţi cu sufletul lor luminos şi cald. Sunt, poate, cele mai prietenoase şi generoase persoane din tot zodiacul.

Sunt optimiste şi nu îşi bat capul cu probleme, necazuri şi obstacolele pe care le întâlnesc în cale. Au o mare încredere că, undeva, în viitor, totul va fi bine.

Radiază o bucurie molipsitoare şi au parte de energia benefică a lui Jupiter, planeta şanselor şi a norocului.

Instinctele acestor persoane sunt, de obicei, foarte puternice. Au judecata limpede şi nu dau greş în marile încercări ale vieţii.

 Au tendinţa să îşi risipească energia

Nativii zilei de 30 nu se lasă doborâţi foarte uşor, tocmai pentru că au încredere în viitorul lor. Bineînţeles că viaţa lor nu este doar un şir de împliniri şi succese.

Numai că ei ştiu instinctiv ce riscuri merită să accepte şi când trebuie să renunţe. Când pierd, însă, pierd foarte mult, de aceea trebuie să fie foarte prudenţi. Ar fi mai bine pentru ei să se abţină de la jocurile de noroc şi de la pariurile puse pe sume valoroase.

Cei care s-au născut pe data de 30 nu sunt foarte norocoşi la bani, în schimb, ori de câte ori ajută pe cineva, ştiu că vor fi răsplătiţi din plin. Ar fi mai înţelept, totuşi, să îşi canalizeze resursele şi energia pentru propriile planuri de viitor, în loc să le risipească pentru obiectivele mai puţin importante ale altora.

 Talentate în bucătărie

Multe dintre persoanele care s-au născut pe data de 30 au simţul frumosului şi al armoniei. Le place să îşi amenajeze casele cât mai confortabil, în culori vesele şi armonioase. Totul trebuie să fie echilibrat în jurul lor.

Femeile, în special, sunt foarte bune gospodine și mari iubitoare de flori. Sunt bune bucătărese, dar au și un simț estetic deosebit. Unele dintre ele lucrează în florării, la amenajarea parcurilor şi grădinilor publice sau în serele cu plante ornamentale.

Nativii acestei zile sunt excelenţi bucătari, le place să inoveze reţetele tradiţionale, să descopere ingrediente exotice şi să gătească ceva cu totul special pentru musafiri.

 Elementele norocoase ale zilei de 30

Planeta zilei de 30: Jupiter.

Culorile preferate: verde, turcoaz, bleu.

Cristalul norocos: smarald, crisoberil, turmalina verde.

Zilele favorabile ale săptămânii: joi şi marţi.

Cifre cu semnificaţii deosebite: 3, 15, 30, 39, 48, 57, 63, 75.

sursa foto: Shutterstock