Martie e luna unor noi începuturi, iar data de 8 martie ar putea fi considerată de unele zodii drept al doilea Revelion din an. Va fi o adevărată sărbătoare, cu surprize deosebite și multă distracție. Unele zodii au noroc din plin, vor învăța din nou să râdă și să iubească. Altele se vor bucura de o petrecere cum nu au mai avut de ani de zile.

Află dacă te numeri printre cele 6 zodii sau dacă trebuie să mai aștepți până când soarele va răsări și pe strada ta.

Femeile din Taur

Femeile din zodia Taurului vor avea surprize mari de 8 martie. Cele care așteaptă un eveniment deosebit pentru cariera lor, poate o promovare sau un contract bănos, cu un client serios, vor avea un răspuns pozitiv în această zi. Un partener de încredere pentru o nouă afacere ar putea apărea chiar printre colegii sau prietenii cu care se întâlnesc de 8 martie și lucrurile vor evolua rapid.

Zodia Rac

Din 8 martie, prioritățile nativelor din zodia Racului vor fi legate numai de dragoste. Chiar dacă au momente bune și la serviciu, relația de cuplu este mult mai importantă. Femeilor Rac le-ar prinde bine o călătorie inedită de Ziua Femeii, un city break într-un oraș romantic sau pur și simplu un weekend prelungit la munte, doar cu partenerul de cuplu, fără copii, prieteni sau griji.

Nativele Leu

Femeile Leu sunt mereu în centrul atenției, dar 8 martie va fi cu adevărat ziua lor de scenă. Dacă ești născută în această zodie, nu ieși din casă fără să te aranjezi spectaculos. Poartă un machiaj strălucitor, poartă haine la modă și pregătește cu prietenele tale o întâlnire într-un local cât mai plăcut. Nu este exclus să primești o invitație la o petrecere chiar în seara acestei zile și să te simți fabulos!

Ce zodii au noroc neașteptat pe 8 martie

Nativele Balanțe

Nativele Balanță vor avea parte de un nou început, mai ales dacă au luat o decizie greșită zilele trecute și se află în impas. Dar astrele vor avea grijă de ele și le vor scoate în cale oamenii potriviți să le ajute. Un proiect la care au muncit singure va atrage atenția altor persoane interesate și vor primi un mesaj pozitiv din partea lor. Iar nativele care doresc să reînvie o poveste veche de dragoste, au cele mai mari șanse de 8 martie să atragă iubirea din nou. Multe zodii au noroc în aceste zile, dar Balanțele au mai mult noroc decât altele

Femeile din Capricorn

Femeile Capricorn trec printr-o perioadă tulburătoare și sunt pregătite să încerce experiențe noi. Totul va începe din 8 martie, pentru că vor cunoaște alți oameni, vor afla despre schimbări benefice și vor primi vești surprinzătoare. Cele mai frumoase zile ale acestei luni pentru nativele Capricorn vor fi zilele de 8,  și 10 martie. Trebuie doar să știe să își pună în valoare calitățile.

Zodia Pești

Mercur traversează casa banilor din zodia Peștilor și va fi deosebit de generos, de 8 martie, cu nativele acestui semn astral. Se anunță o majorare de salariu, se primește un bonus sau se semnează un contract cu o sumă mult mai mare decât era stabilit inițial. Și Venus are un traseu benefic pentru femeile din Pești, deoarece aduce fiecăreia o mică șansă, pe care o pot exploata mai târziu. Chiar dacă sunt ultimele din listă, femeile din Pești se numără printre cele 6 zodii au noroc neașteptat.

sursa foto: Shutterstock

Vezi și cele mai frumoase mesaje de 8 martie pe care le poți trimite mamei, soției sau iubitei