Luna sângerie a acestui an este o lună plină, însoțită de o eclipsă care va fi vizibilă de pe teritoriul României spre dimineață. Momentul maxim al eclipsei va fi la ora 7 și 12 minute, în dimineața zilei de 21 ianuarie.

Conotații sumbre legate de 21 ianuarie

Data aceasta are o semnificație aparte în istorie. Este prima zi a calendarului Gregorian și o zi marcată, de-a lungul secolelor, de evenimente majore, multe dintre ele fiind legate de războaie și atacuri sau impunerea unor interdicții dure împotriva anumitor clase sociale.

21 ianuarie este o zi cu o istorie sumbră, iar apariția Lunii sângerii este un semn de rău augur pentru mulți astrologi. Datorită faptului că Luna este mai aproape de Terra, umbra planetei noastre va arunca o pată roșie asupra astrului selenar.

În astrologie, ea se petrece pe primul grad al zodiei Leului și este influențată puternic de Uranus, astrul care influențează hazardul, evenimentele neprevăzute și schimbările dramatice. Din această cauză, ne putem aștepta la tot felul de evenimente stranii, răsturnări de situație și decizii care nu vor fi în favoarea noastră. Ritmul vieții va fi mai rapid în următoarea perioadă și fiecare dintre noi va simți o presiune care îi apasă umerii.

Iată cum influențează eclipsa de Lună din Leu fiecare zodie

Berbecul poate avea de pierdut, dacă se grăbește și acționează sub imperiul impulsurilor și al nervilor în relația de cuplu.

Taurul poate să dea cu piciorul la o șansă excelentă, fără să își dea seama cât de multă nevoie avea de această ocazie.

Gemenii fac imprudența să vorbească prea mult și să dezvăluie celor din jur câteva lucruri pe care ar fi vrut să le țină ascunse.

Racul este mult mai sensibil și poate da vina pe cineva apropiat că viața lui nu are strălucirea pe care o dorea – ceea ce îl va costa scump!

Leul este lovit din plin de Luna sângerie a acestui an și se poate aștepta la orice, de la probleme medicale, la pierderi, dar și la câștiguri foarte mari.

Fecioara uită cât poate să fie de răbdătoare și dă dovadă de nervozitate într-o situație în care este nevoie de tact.

Balanța face un pas greșit când crede că a găsit o scurtătură și mai mult complică lucrurile, decât să le simplifice.

Luna sângerie a acestui an și zodiile

Scorpionul poate să ia o decizie greșită care va afecta pe termen lung viața unei persoane alături de care trăiește.

Săgetătorul poate să primească o veste care îi dă planurile peste cap, dar nu se va lăsa doborât de circumstanțele nefavorabile.

Capricornul nu este deloc surprins, dacă primește vești neplăcute, pentru că el se descurcă întotdeauna în situații dificile.

Vărsătorul este obligat să facă un compromis pentru cineva care îi cere mai mult decât poate el să ofere.

Peștii simt că trăiesc sub tensiune o vreme, după Luna sângerie a acestui an, și nu scapă de stres până nu lasă deoparte ambițiile inutile.

sursa foto: 123rf.com