Bărbatul Berbec

Se aprinde ca o torță, când se îndrăgostește, dar este la fel de aprig când intră în conflict cu persoana iubită. Este capabil să rănească și să lovească dur, chiar dacă nu vrea să îi facă niciun rău, dar nu se prea gândește la ce efect au cuvintele lui.

Bărbatul Taur

Este atras la început mai mult de distracții și de latura erotică a relației și se gândește mai puțin la viitor. Dar, când realizează că are nevoie de stabilitate și confort, este posibil să plece fără niciun regret.

Bărbatul Gemeni

La început, este foarte atent și va face fiecare zi o mică eventură pentru femeia pe care o iubește. Cu timpul, își va da seama că are nevoie de cineva care nu necesită prea multă atenție, pentru că el are nevoie de mai multă libertate.

Bărbatul Rac

Nativul Rac are nevoie de o parteneră care să aibă grijă de el, să îi facă toate poftele și să îi ofere o dragoste ca în povești. Dacă nu există un echilibru între cei doi, va ajunge curând să o manipuleze sentimental și să devină posesiv.

Bărbatul Leu

Are o personalitate puternică, este inventiv, pasional și te face să râzi. Dar cât este de responsabil? Leul învață mai greu lecțiile unui trai în comun și trebuie să ai multă răbdare cu el să se maturizeze.

Bărbatul Fecioară

Se spune că sunt cei mai serioși și că nu știu deloc să se distreze. Pentru bărbatul Fecioară totul e complicat, dificil, totul trebuie rezolvat cu atenție și seriozitate. La un moment dat s-ar putea să obosești tot urmărindu-l.

Bărbatul Balanță

Nativii din Balanță nu suportă singurătatea și au mare nevoie de cineva care să îi iubească și cu care să poată avea o relație solidă. De multe ori, se grăbesc și aleg partenere nepotrivite, posesive și geloase, pe care le suportă ani în șir.

Bărbatul Scorpion

Îți dă impresia că te iubește, îți oferă pasiune și confort, dar, în realitate, bărbatul Scorpion se atașează foarte greu sentimental de cineva. Iar, când va găsi femeia potrivită, te va părăsi fără nicio remușcare.

Bărbatul Săgetător

Nativii Săgetători au nevoie de partenere care să nu le ceară prea mult: nici sentimente, nici atenție, nici bani, nici sprijin. Pentru ei libertatea este cea mai importantă și foarte greu găsesc pe cineva să îi înțeleagă așa cum sunt.

Bărbatul Capricorn

Se implică financiar și emoțional, face tot posibilul să te țină lângă el, dar la un moment dat vei avea senzația că relația voastră este un fel de afacere. Pentru orice lucru pe care îl primești de la el, trebuie să plătești.

Bărbatul Vărsător

Personalități complexe, bărbații Vărsător sunt atrași de persoanele speciale, diferite, cu un comportament care sfidează normalitatea. Lângă cineva echilibrat și grijuliu se vor plictisi, dar riscă să ajungă lângă persoane abuzive, alcoolice sau instabile.

Bărbatul Pești

Oricât de serioși și stabili ar părea, nativii Pești au nevoie de romantism și fantezie într-o relație de dragoste. Un chip frumos îi face să viseze la dragostea din povești, și se trezesc prea târziu. Au nevoie de mai mult realism.

sursa foto: 123rf.com