Ce slăbiciuni au bărbații în funcție de zodie? Zodiacul ne dezvăluie o bună parte din calitățile și defectele zodiilor. Chiar dacă fiecare dintre noi este unic, avem multe lucruri în comun, mai ales dacă suntem născuți în aceeași zodie. Iar slăbiciunile bărbaților se numără și ele printre trăsăturile pe care le putem găsi în caracterizările zodiacului. Oricât de mult ar dori ei să le ascundă, zodia în care s-au născut îi dă de gol!

Bărbații Berbec

Slăbiciuni pe care vor să le ascundă: nerăbdarea și lipsa de atenție

Nativii Berbec sunt impulsivi și fac totul repede, nu au deloc răbdare să aștepte și să caute o soluție mai bună. Drept urmare, de mult ori greșesc, dar nu vor recunoaște decât dacă sunt puși la zid. O altă slăbiciune a lor este lipsa de atenție. Din această cauză pierd multe lucruri bune în viață și ajung să regrete mai târziu decizii care se dovedesc păguboase.

Bărbații Taur

Slăbiciuni pe care vor să le ascundă: ideile fixe și teama de schimbare

Oricât ar părea de deschiși și interesați de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor, bărbații Taur sunt totuși conservatori, iar marele lor defect este că au idei fixe. Nu le place deloc să le schimbe nimeni planurile și nu suportă schimbările impuse de alte persoane, nici măcar de părinții sau de soțiile lor. Taurii se adaptează mai greu la schimbări decât am putea crede și țin foarte mult la ideile lor.

Bărbații Gemeni

Slăbiciuni pe care vor să le ascundă: fac prea multe lucruri deodată și sunt superficiali

Mulți nativi din Gemeni sunt încăpățânați, nu acceptă să intervină cineva în planurile lor și nici nu cer ajutorul cuiva, decât dacă au nevoie de bani. Însă, cele mai mari slăbiciuni ale bărbaților din Gemeni sunt superficialitatea și faptul că se implică în mai multe lucruri deodată și nu reușesc să le ducă pe toate la bun sfârșit. Multe proiecte rămân abandonate și îi încurcă și pe cei din jur.

Ce temeri ascund bărbații în funcție de zodie

Bărbații Rac

Slăbiciuni pe care vor să le ascundă: lașitatea și stările contradictorii

Nativii din zodia Racului se numără printre cei mai puțin curajoși din tot zodiacul. Bineînțeles că nu le convine deloc să recunoască acest lucru, dar puși în fața unor situații dure, Racilor le este teamă să ia decizii singuri și dau bir cu fugiții. Pe de altă parte, sunt și nativii cei mai schimbători pentru că au tot felul de stări contradictorii. Ba le este bine, ba nu le este! Iar acest lucru devine obositor pentru partenerele lor de viață.

Bărbații Leu

Slăbiciuni pe care vor să le ascundă: iubirea de sine și tendința de exagerare

Nativi Lei vor să pară maturi, înțelepți, echilibrați, descurcăreți, bine organizați și siguri pe ei. Cu toate acestea, au o tendință de exagerare care strică lucrurile. Cu emfaza lor și cu siguranța că ei sunt cei mai buni și pot rezolva totul, uneori Leii exagerează, se pripesc și aleg tocmai drumul cel mai întortocheat și nesigur. O altă slăbiciune a lor este iubirea de sine atât de mare încât abia mai au loc în inima lor pentru alții.

Bărbații Fecioară

Slăbiciuni pe care vor să le ascundă: nu suportă critica și sunt pedanți

Nativii din Fecioară au impresia că ei le știu pe toate, că sunt cultivați, educați, citiți și foarte inteligenți. Nu poți să spui nimic fără să te corecteze sau fără să vină ei cu o idee mai bună. Pedanteria este un mare defect al acestei zodii, mai ales în cazul bărbaților care sunt destul de orgolioși. Din această cauză nu suportă nici să fie criticați, dacă cineva descoperă că au făcut ceva greșit.

Bărbații Balanță

Slăbiciuni pe care vor să le ascundă: nehotărârea și neîncrederea în sine

Bărbații născuți în Balanță, mai mult decât femeile din acest semn astral, sunt foarte nehotărâți, dar nu vor recunoaște nici în ruptul capului. Încercând să fie cât mai echilibrați și împăciuitori cu toată lumea, ei sunt ușor de influențat și indeciși când ajung în situații mai delicate. De aici vine și neîncrederea de sine care este o mare problemă pentru acești nativi și le aduce multe necazuri.

Ce defecte mai ascund bărbații în funcție de zodie

Bărbații Scorpion

Slăbiciuni pe care vor să le ascundă: mania secretelor și obsesia perfecțiunii

Nativii Scorpioni sunt destul de rezervați și ascunși. Cu greu ajungi să îi cunoști bine, numai dacă trăiești lângă ei o perioadă lungă de timp. Defecte au destul de multe, pentru că sunt bănuitori și neîncrezători. Au mania secretelor și caută să afle tot felul de lucruri ascunse despre cei din jur, ceea ce nu le face deloc onoare. Și mai au obsesia perfecțiunii, fiind convinși că numai ei pot face lucrurile perfecte.

Bărbații Săgetător

Slăbiciuni pe care vor să le ascundă: oportuniști și mândri

Nativii din Săgetător sunt bărbați de acțiune, sunt generoși și protectori și vor să pară stâlpul familiei, fără de care nu se poate face nimic. Ei consideră că sunt mult mai buni decât oricine altcineva și nu prea își cunosc limitele. Mândria aceasta îi poate duce de multe ori pe căi greșite. O altă slăbiciune a lor, pe care fac tot posibilul să o ascundă, este modul în care încearcă să profite de cei din jur. Săgetătorii sunt oportuniști, dar nu o vor recunoaște nici în ruptul capului!

Bărbații Capricorn

Slăbiciuni pe care vor să le ascundă: interesați de bani, lipsiți de empatie

Capricornii sunt materialiști, iar bărbații din această zodie sunt mult mai interesați de bani și de beneficiile materiale decât femeile din Capricorn. Ei riscă să devină avari și egoiști, numai ca să nu împartă cu nimeni banii pe care îi câștigă. În plus, se asociază cu oameni cu bani pentru a obține anumite avantaje. Lipsa de empatie este o slăbiciune a lor pe care mulți o recunosc și încearcă să o ascundă. Nu prea le pasă de sentimentele celor din jur și de problemele lor, dar încearcă să pară interesați și să ajute.

Bărbații Vărsător

Slăbiciuni pe care vor să le ascundă: cer prea multă atenție și sunt sarcastici

Vărsătorii pun mare preț pe imaginea lor, tocmai de aceea sunt sociabili și vorbăreți și uneori chiar generoși cu cei din jur. În realitate, ei au nevoie de atenție și știu că o pot obține numai dacă țin legătura cu prietenii și colegii care îi apreciază. Pe de altă parte, pe cât de comunicativi sunt, Vărsătorii sunt destul de ironici și sarcastici, dar fac tot posibilul să ascundă acest lucru pentru că ar pierde simpatia celor din jur.

Bărbații Pești

Slăbiciuni pe care vor să le ascundă: ușor de influențat și alunecoși

Nativii din zodia Pești pe bune dreptate se poate spune că sunt alunecoși pentru că trec foarte ușor de la o stare la alta. Nu știi niciodată dacă sunt mulțumiți sau nemulțumiți, dacă sunt fericiți sau nefericiți pentru că ei se schimbă în funcție de trăirile de moment. Pe de altă parte sunt ușor de influențat și sunt atrași de tot felul de vicii și manii. Dintre nativii zodiacului, sunt bărbații cel mai greu de înțeles pentru că știu bine să se ascundă.