2 martie – primul pătrar în zodia Gemeni

Primul pătrar din luna martie 2020 se petrece în timp ce Luna traversează zodia Gemenilor. Este faza de creștere a Lunii când o vedem pe cer sub forma literei D. Aflată în zodia Gemeni, de data aceasta Luna la primul pătrar va influența comunicarea cu cei mai apropiați prieteni și întâlnirile amicale sau de dragoste.

9 martie – Luna plină în zodia Fecioarei

Va fi un moment de exaltare a emoțiilor care, până acum, au fost reprimate, tăinuite sau înnăbușite sub masca nepăsării. Luna plină din Fecioară ne provoacă să arătăm altora ceea ce simțim cu adevărat pentru a obține o reacție reală din partea lor. Astfel, avem mai multe șanse să aflăm ce gândesc cu adevărat!

Fazele Lunii pentru luna martie 2020

16 martie – ultimul pătrar în zodia Săgetătorului

Luna aflată acum la ultimul pătrar, moment în care apare pe cer sub forma literei C, intră în Săgetător și amplifică acum nevoia de a descoperi lucruri noi și oameni mai buni, mai atrăgători, mai intersanți. Micile aventuri sau legături ascunse sunt și ele favorizate, precum și iubirile secrete.

24 martie – Luna nouă în Berbec

Este una dintre cele mai puternice influențe astrale din cursul lunii martie. Luna nouă din Berbec înseamnă, înainte de toate, mult optimism și îndrăzneală, mult curaj pentru proiecte noi, care par foarte dificile, dar care se vor rezolva pas cu pas. Cine este pregătit pentru o provocare nouă, va avea de câștigat.

Citește și horoscopul lunii martie, realizat de Medeea!

sursa foto: 123rf.com