Dacă zodia soțului tău nu este cea mai potrivită cu zodia ta, nu trebuie să te îngrijorezi. Dragostea și respectul vă vor ajuta să păstrați o căsnicie frumoasă și trainică, în pofida faptului că nu sunteți compatibili.

Dacă simți că nu îl înțelegi pe deplin, citește ce au de spus și astrele și vei afla anumite răspunsuri despre căsnicia voastră.

Soțul Berbec și căsătoria

Bărbatul Berbec vrea să fie pe primul loc în inima soției lui și să fie idolatrizat. Este capabil să iubească din toată inima, dacă ești femeia visată, dar cea mai mică urmă de gelozie poate transforma căsnicia voastră într-un coșmar. Oricât ar fi de aventuros și rebel, în căsătorie respectă regulile tradiționale, după care femeia trebuie să fie supusă, blândă și răbdătoare.

Taurul și căsnicia

Bărbatul Taur se căsătorește târziu, cu o femeie cu stare, și face tot posibilul ca familia lui să aibă o situație materială foarte bună, o casă liniștită și confort. El apreciază soția gospodină, organizată, foarte curată, dar și carieristă. Dacă el aduce bani acasă, are aceleași pretenții și de la ea. Și mare o mare pretenție: soția să fie mereu frumoasă, coafată, îngrijită și gătită.

Bărbatul Gemeni în căsnicie

Viața alături de un Geamăn care se plictisește repede și caută mereu distracția nu este ușoară. Soția trebuie să îi semene, pentru a avea o legătură de durată. Pentru bărbatul Geamăn căsnicia trebuie să fie o legătură armonioasă, veselă, cu mici surprize deosebite și cu multă pasiune. Dacă devine o închisoare plină de constrângeri, va pleca fără regret.

Zodia soțului tău: Rac

Bărbatul Rac vrea o căsnicie liniștită, în care să aibă totul, așa că va căuta o soție cu o poziție socială bună și cu o situație materială foarte solidă. El vrea totul, dar nu face mare lucru pentru prosperitatea familiei. Este destul de leneș și trebuie împins de la spate pentru a face schimbările benefice necesare sau pentru a evolua spre o situație mai bună!

Leul în căsnicie

Nativul Leu nu se căsătorește decât atunci când este îndrăgostit până peste urechi și simte că este iubit cu aceeași pasiune. Rareori, Leii își aleg parteneri de viață sub așteptări, astfel că, de obicei, căsniciile lor sunt durabile. Își va iubi soția toată viața și va fi alături de ea, dar Leii mai rebeli este posibil să aibă și relații extraconjugale cât mai discrete.

Bărbatul Fecioară și căsătoria

Nativii Fecioară se căsătoresc adesea din motive greu de înțeles și regretă. De obicei, se căsătoresc pentru că vor partenerele lor neapărat să fie mirese și, când își dau seama că sunt nefericiți, devin din ce în ce mai egoiști, răutăcioși, răzbunători și nepăsători. Bărbații Fecioară care își găsesc femeia potrivită și o iubesc sincer, rămân responsabili și fideli toată viața.

Nativul Balanță și căsnicia

Bărbatul Balanță este unul dintre cei mai dificili din zodiac, pentru că el are cele mai mari pretenții de la o femeie. Vrea ca totul să fie bine organizat, femeia lui să fie cea mai cea în toate și să aibă tot timpul din lume pentru el și capriciile lui. Dacă nu are o căsătorie așa cum își dorește, poate recurge foarte ușor la distracții exaconjugale, dar nu va divorța decât dacă situația se înrăutățește.

Zodia soțului tău: Scorpion

Nativul Scorpion poate iubi cu patimă și îi poate oferi soției o viață extraordinară în doi, chiar dacă nu au o viață de lux. Sau poate fi dezinteresat, superficial și obositor. Oricare din cele două tipuri, este un bărbat destul de pretențios și dificil, lângă care nu va rezista decât o femeie care îi înțelege foarte bine latura ascunsă a sufletului.

Nativul Săgetător și căsătoria

Dacă zodia soțului tău este Săgetătorul, viața domestică nu este punctul lui forte. Se căsătorește din datorie, dar căsnicia nu va fi niciodată cel mai important și cel mai drag lucru din inima lui. Pasiunea de la început se stinge pentru că Săgetătorul este mereu în căutare de alte experiențe, activități, prietenii și interese.

Bărbatul Capricorn în rol de soț

Este un bărbat muncitor, serios și așezat, dar căsnicia nu este punctul lui forte. Poate cariera îl impulsionează mai mult, poate afacerile sau renumele lui sunt mai importante, dar familia este doar o necesitate, pe care o au toți, și trebuie să o aibă și el. Capricornul nu excelează ca soț, dar lângă o femeie înțeleaptă poate fi un partener destul de agreabil.

Nativul Vărsător și căsnicia

Este un om generos, amabil, deschis și atrăgător. Dar îi place să își trăiască viața după cum bate vântul și constrângerile unei căsnicii nu i se potrivesc. Soția lui trebuie să facă totul, deoarece bărbatul Vărsător nu este nici gospodar, nici responsabil în ceea ce privește treburile de zi cu zi, bunăstarea familiei sau copiii.

Bărbatul Pești în viața de cuplu

Căsnicia trebuie să fie ceva romantic pentru bărbatul Pești pentru a fi cu adevărat fericit. Soția trebuie să fie amanta și gospodina perfectă, care să îl iubescă cu pasiune și să i se dedice în întregime. Apare un soi de gelozie când se nasc copiii, dar bărbatul Pești își învață repede rolul de tată și reușește să fie un partener de joacă foarte bun!

 

Citește și: Horoscopul verii 2018. Află ce surprize ți-au pregătit astrele!