Iată mai jos cum stau cu norocul zodiile în luna august și ce sfat au astrele pentru ele. Ține cont că retrogradarea marilor astre, precum Jupiter, astrul șanselor, și Saturn, astrul împlinirilor, va continua până la mijlocul lunii septembrie.

Berbec

Se poate spune că nativii Berbeci vor fi mai norocoși în luna august, mai ales cei care renunță la distracții, călătorii și proiecte personale, pentru a-și căuta ceva mai bun de lucru. Jupiter le va scoate în cale o șansă în carieră, dar trebuie să fie hotărâți să profite de ea.

Taur

Nu se anunță schimbări mari pentru nativii din zodia Taurului. Ei ar trebui să păstreze acasă, în familie, o atmosferă cât mai destinsă și relaxată. Vor avea în plus o șansă la dragoste, dacă știu să își protejeze relațiile intime.

Gemeni

Nu se poate spune despre Gemeni că sunt prea norocoși în luna august. Șansele sunt slabe să facă vreo schimbare sau să adune mai mulți bani decât de obicei. Poate, spre sfârșitul lunii, să aibă parte de câteva zile mai norocoase.

Rac

Nativii Raci vor avea șansa unei iubiri pline de pasiune în august, mai ales dacă sunt dispuși să iasă la întâlniri. În pofida pandemiei, cu precauțiile de rigoare, nativii Raci pot întâlni dragostea unde nici nu se gândesc.

Leu

Dacă norocul se împletește cu zodiile în luna august, Leul nu poate fi lăsat deoparte, doar că vor fi mai norocoși nativii care sunt foarte ambițioși în carieră. Pentru cei care munca, profesia și funcția nu vor fi priorități în august, nu se anunță nicio schimbare.

Fecioară

Începe să le meargă mai bine Fecioarelor, iar șansele lor vor fi în luna august în mediul lor profesional. Nativii cu multă experiență vor avea șanse foarte mari să se angajeze pe posturi mai bune.

Balanță

Va fi o lună simplă și liniștită, mai ales pentru Balanțele care nu vor decât concediu, odihnă și câteva zile doar pentru ele. În plan profesional și financiar nu trebuie să își facă prea multe speranțe, în schimb există șanse mai mari pentru dragoste.

Cum stau zodiile în luna august cu norocul

Scorpion

Jupiter nu va fi generos cu Scorpionii, influența lui fiind departe deocamdată de această zodie. În schimb, este posibil ca unii nativi să aibă parte de ceva câștiguri în plus datorită lui Mercur.

Săgetător

Se pare că printre zodiile în luna august cu noroc, Săgetătorul își face și el loc. Dar șansele vor fi legate de o mică afacere, de o investiție sau de vânzarea unui obiect care le aduce un profit bun.

Capricorn

Nativii Capricorni sunt lipsiți de șanse în august, deoarece Jupiter și Saturn retrograd îi influențează în mod direct și nu pot spera la zile mai bune din partea lor. Trebuie doar să se mulțumească cu ceea ce au deja.

Vărsător

Nativii Vărsători trebuie să păstreze cu mare grijă cele mai frumoase daruri pe care le-au primit până acum din partea astrelor. În august, sunt șanse foarte slabe să mai primească ceva deosebit. Și trebuie să fie atenți să nu piardă dragostea de care se bucură acum.

Pești

Nativii Pești sunt, în general, oameni norocoși și viața le oferă când și când diverse șanse. Dar, în luna august, trebuie să aibă grijă de familia lor, de sănătate și de bani, pentru că nu vor avea niciun noroc deosebit.

Ești interesat de planete? Află curiozități despre planeta roșie – Marte, Venus (denumită Steaua Ciobanului, micuța Pluto, Mercur sau inelele lui Saturn!