Nativii Berbeci, fie ei femei sau bărbați, se implică trup și suflet când sunt cu adevărat îndrăgostiți. Iar de aici vine și una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă în cuplu: posesivitatea.

Berbecii simt nevoia de control

Dincolo de faptul că sunt foarte posesivi, nativii Berbeci simt nevoia să controleze viața partenerului sau a partenerei lor, ceea ce declanșează probleme grave. Cei care nu reușesc să mențină o relație echilibrată, ajung adeseori la divorț, pentru că nevoia de control vine din gelozii nejustificate și se manifestă adeseori agresiv.

Nativii Berbeci sunt cei mai impulsivi

Este minunat când sunt îndrăgostiți și le fac surprize frumoase celor pe care îi iubesc. În astfel de momente, impulsivitatea Berbecilor este de lăudat. Numai ei știu să îți ofere o experiență inedită, atunci când nu te aștepți. Dar Berbecii acționează destul de des la îndemnul impulsurilor de moment și de multe ori atrag riscuri inutile sau pierderi. Iar de aici rezultă o altă problemă majoră pe care o au în relația de dragoste, deoarece nu te poți baza pe stabilitate și maturitate, lângă ei.

Înclinație către dramă și suferință

Nu de puține ori Berbecii se complac în relații care le provoacă suferință. Ba se îndrăgostesc de persoane care sunt căsătorite deja, ba iubesc de la distanță și se văd o dată pe lună, ba se ceartă cu părinții partenerului și mențin o tensiune inutilă și dureroasă cu celălalt.

Nativii Berbeci au o înclinație ascunsă către dramă, către spectacol și trăiri intense, iar suferința îi atrage mai mult, decât dragostea profundă și liniștită. Au nevoie de parteneri maturi, echilibrați și răbdători pentru a-și salva relațiile.

Citește și ce calități deosebite au bărbații din zodia Berbec!