Cine este născut în zodia Taur, se află sub dominația lui Venus, dar relațiile de amor și aventurile sunt dominate de Marte și de zodia Scorpionului, unde se află Casa iubirii pentru Tauri. Cu o asemenea conjunctură, dragostea nu este deloc un capitol simplu în viața acestei zodii. Iată ce vor nativii Tauri într-o relație și cu ce probleme se confruntă când iubesc.

Dragostea, un fel de competiție

Nativii din zodia Taurului, mai ales bărbații, dar și femeile, nu se mulțumesc cu orice partener. Ei vor pe cineva care să îi provoace, să îi cucerească zi de zi, să le ofere mister și pasiune și un strop de nebunie. Oricât de stabili și maturi pari, Taurii caută aventura, iar dacă pot trăi o aventură continuuă cu partenerul pe care îl iubesc, sunt cu adevărat fericiți în căsnicie.

Nativii Tauri într-o relație de dragoste pot fi dominatori

Taurul nu împarte nimic cu nimeni. Femeia pe care o iubește trebuie să fie trup și suflet a lui. Mulți dintre ei devin soți dominatori, nu acceptă ca femeia să aibă o carieră și o viață a ei. Chiar dacă au copii împreună, soția lui trebuie să se ocupe la fel de mult de el ca înainte să devină mamă.

Pentru Tauri doar planurile lor contează

Într-o relație de dragoste, Taurul are pretenția să decidă el tot. Ba chiar i se pare firesc să aibă numai el idei, planuri, proiecte, realizări, iar partenera de viață să îl sprijine când are nevoie. Nu este necesar să se gândească ea prea mult la viitor, o face el pentru amândoi.

Taurii aleg repede divorțul, dacă sunt dezamăgiți

Indiferent cum au fost la început nativii Tauri într-o relație de lungă durată, dacă ajung să fie nefericiți, dezamăgiți și se simt singuri, preferă să divorțeze. Ei nu prea știu cum să repare o relație ajunsă în impas, așa că partenerii lor trebuie să facă tot felul de compromisuri și să îndrepte lucrurile.