Iată cu ce probleme se confruntă adesea femeile Balanță când vine vorba de alegerea unui partener, de dragoste și relația de cuplu.

Femeile Balanță apreciază un parteneriat

Balanțele nu se simt niciodată echilibrate și complete, decât într-o relație de cuplu, chiar dacă nu este una prea bună. Ele se văd întotdeauna o parte dintr-un întreg și fac tot posibilul ca acel întreg să supraviețuiască. Balanțele sunt empatice și generoase și ajung să ofere prea mult într-o relație, lăsându-și uneori propriile dorințe pe planul doi după cele ale partenerului.

Balanțele fac prea des compromisuri

Pentru a păstra un echilibru în viața lor, femeile din această zodie fac prea multe compromisuri în dragoste. Acceptă prea ușor ceea ce vrea sau impune partenerul de cuplu și își amână mereu proiectele personale. Cu timpul, vor constata că pierd prea multe lucruri, dar cu greu mai pot recupera ceva. Trebuie să învețe să își acorde mai mult timp lor însele și mai multe șanse.

Nativele din Balanță sunt adesea atrase de parteneri opuși

Pe cât sunt ele de inteligente, deschise, afectuoase și echilibrate, Balanțele se întâmplă adesea să fie atrase de bărbați cu un caracter opus, mai dificili, dezorganizați, împrăștiați, mincinoși, falși. Unele Balanțe au impresia că pot îndruma pe drumul cel bun un bărbat cu un caracter îndoielnic, dar ajung în cele din urmă să își dea seama că s-au înșelat singure.