Cât de profund se îndrăgostesc Gemenii?

Cu greu se poate răspunde la această întrebare, mai ales când știm că nativii Gemeni sunt puțin cam superficiali. Se îndrăgostesc vreodată sau nu? Sunt ei capabili să iubească cu adevărat? Depinde de caracterul și educația fiecăruia, dar zodia Gemeni nu este una dintre cele mai profunde în dragoste. Astrologii spun că Gemenii iubesc mai degrabă ideea de a iubi, decât iubirea în sine. Cert este că lor le plac aventurile și trebuie să fii prudentă dacă ai un partener din Gemeni.

Gemenii și relațiile lor de dragoste

Plictiseala este una dintre cele mai mari probleme

Gemenii au mereu nevoie de noutăți și mici schimbări care să le coloreze viața. Nu este nimic surprinzător că același lucru trebuie să existe și în viața lor intimă. Mulți nativi au amanți sau amante, nu se mulțumesc doar cu partenerul stabil de acasă. Din cauza faptului că îi plictisește viața casnică, simt nevoia să se refugieze în aventuri picante.

Și tocmai pentru faptul că Gemenii rareori iubesc profund, ei nu se atașează niciodată de un singur om.

Vorbesc prea mult și se dau de gol

Multe persoane care au avut relații intime cu Gemenii s-au lovit de această problemă. Gemenii, în special bărbații, vorbesc prea mult și strică farmecul unor clipe romantice. Pe de altă parte, vorbesc prea mult și se dau de gol oferind informații inofensive partenerilor lor care își pot da seama cât de multă încredere pot avea sau nu în ei. Problemele din relațiile lor de dragoste pot pleca de multe ori de la niște cuvinte aruncate la întâmplare.

foto: Shutterstock