Solstițiul de iarnă și zodiile cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn)

Zodiile cardinale au de onorat obligații sociale și datorii vechi, până la sfârșitul anului. Trebuie să se grăbească și să își plătească dările, altfel se vor trezi cu polițe mai mari la anul. Pe de altă parte, trebuie să se gândească la sănătatea lor și să discute cu medicul curant despre tratamente alternative care le pot întări sistemul imunitar. Nu în ultimul rând, după solstitiul de iarna, trebuie să fie precauți în dragoste și foarte atenți la cadourile pe care le cumpără partenerilor sau partenerelor de cuplu.

Influența solstițiului și zodiile fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător)

Nativii din semnele fixe se gândesc la călătorii și pleacă la drum lung, încercând să realizeze ceva deosebit de Sărbători anul acesta. Dar se pot lovi oricând de încurcături și obstacole și trebuie să fie pregătiți și sufletește, și financiar. Cei care sunt căsătoriți și au familie, trebuie să se concentreze asupra copiilor. Iar cei singuri, au șanse mari să întâlnească iubirea după solstițiul de iarnă sau în preajma Crăciunului.

Solstițiul de iarnă și zodiile mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești)

Pasiunea, dragostea și flirtul sunt pe primul loc pentru zodiile mutabile. Cei mai mulți nativi vor juca totul pe cartea dragostei și vor încerca să își consolideze căsniciile și relațiile intime. Dacă apar probleme în cuplu, este posibil ca planurile lor de Sărbători să fie date peste cap și multe dorințe spulberate. De aceea, trebuie să se străduiască mai mult să împlinească dorințele persoanelor iubite.

sursa foto: Shutterstock.com