Luna martie poate fi o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar, iar conjunctura astrală este mai puţin favorabilă planurilor ambiţioase, afacerilor şi relaţiilor.

Mercur este retrograd în luna martie, iar poziția lui Venus nu este nici ea de mare ajutor până la sfârșitul lunii. Elementul tău astral ar putea primi influențe mai puțin benefice din partea acestor astre.

Din fericire, din aprilie, încep să apară primele veşti bune, iar luna mai va fi mai puţin afectată de greutăţile pe care le întâmpinăm în primele două luni.

Cei care vor o schimbare, fie ea în carieră sau în viaţa sentimentală, sunt încurajaţi de astre să acţioneze cât mai repede. Şansele mari de succes pe drumul profesional vor veni în aprilie, iar relaţiile de dragoste vor fi favorizate și ele în aprilie și mai.

 Astrele și elementul tău astral

Semnele de Foc (Berbecii, Leii, Săgetătorii)

vor fi cel mai puţin influenţate de mişcarea defavorabilă a astrelor retrograde, la început de primăvară. Activităţile şi proiectele lor se vor desfăşura fără piedici şi fără pierderi semnificative, iar aprilie va fi o lună norocoasă.

Semnele de Pământ (Taurii, Fecioarele şi Capricornii)

trebuie să fie cumpătate cu banii, la început de martie, să aibă grijă de economiile lor şi de avantajele pe care le au deja la muncă. Cu răbdare, vor trece peste prima perioadă mai dificilă a primăverii şi se vor bucura de un progres semnificativ din luna mai.

Semnele de Aer (Gemenii, Balanţele, Vărsătorii)

trebuie să fie atente la perioada de retrogradare a lui Mercur din martie şi să aibă mare grijă de situaţia lor materială. Nu se pot baza pe câştiguri prea mari, dar pot încheia luna aprilie cu o situaţie materială bună, dacă fac investiţii de durată.

Semnele de Apă (Racii, Scorpionii, Peştii)

sunt norocoase în special în lunile aprilie și mai. Prudenţa maximă, cumpătarea şi micile sacrificii în dragoste le vor ajuta să se bucure de o perioadă prielnică de-a lungul primăverii, cu surprize frumoase.